Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

Hah şöyle nereye Sergocum ;) Bırakıyorum filan yok aynen devam

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Ivan Strinic'te karar kıldı.
Napoli yerel basınında yer alan habere göre yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Hırvat sol bek için Galatasaray'dan 3 milyon Euro'luk bir teklif geldi. Sol beke Roma'dan Mario Rui'yi transfer etmeye hazırlanan Napoli'nin Strinic'e gelen bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.
İtalyan ekibinin elinde Ghoulam gibi üst düzey bir sol bek daha bulunuyor.
Geçen sezon 15 maçta 1266 dakika süre alabilen Strinic'in Galatasaray'a transfere sıcak baktığı belirtildi.
(Ajansspor)

Mariano olacak galiba hadi insallah

Feghouli haberleri de kesildi bu arada

biz Mariano'nun menajerine yetki vermişiz sanırım bonservis pazarlığı yapıyormuş şuan İspanya'da hadi inşallah diyelim

Chedjou nun ayağının kırılması sonucu Başakşehir in Hakan Baltayı alacağına dair hissiyat içerisindeyim

Musap aydinliya don atlet lazim mapusta ilgilenin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fenerbahce stoch ve atıfı gönderiyomuş.stocun en azından şut tehdidi var,aykut niye istemiyo anlamadım.

Mariano konusunda cimri davranmamak lazım sağ bek bulmak kolay olmuyor

di marzio görüşmeler son evrede dedi yaptıgı haberde,menajer son noktayı koyacak bugun galiba

hadi inşallah,Maicon ile birlikte savunmaya liderlik yapar....Gomis,,Belhanda,Feghouli gibi isimlerle Fransızca,Maicon Muslera ile İspanyolca konuşabilir....ben bu dil uyumuna önem veriyorum nokta atışı transfer benim gözümde

Aboubakar: "Swansea bana bir teklif yaptı. Menajerime bu fırsatı kaçırmak istemediğimi söyledim. İngiltere'de oynamak hayalim."

Aboubakar: "Swansea bana bir teklif yaptı. Menajerime bu fırsatı kaçırmak istemediğimi söyledim. İngiltere'de oynamak hayalim."

De Marke

Surpriz bir isim soz konusu Belcika basinina gore.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt