Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Surpriz bir isim soz konusu Belcika basinina gore.
Kuşmusun?3 gün sonra ilk resmi maçımıza çıkacağız ama şuan gidenlerde olması itibariyle tam 8 transfere ihtiyacımız var. Maalesef transferde çok geç kalındı yine, rakip takım kendi ülkesinde kupa kazanmış bir takım. Bence eleneceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Feghouli nerde kaldi
Nevzat Ali naci hepsi sessiz,büyük ihtimal hic ilgilenmedik
Renato Neto'yu diyorlar Mariano ile menajerleri aynı adam iyi para alsın diye ikisini de vermeye çalışıyor galiba....gerçi ikisi de iyi topçu
mevki?
Begendim bir oyuncu, Renato Neto. Sevilla ile kapisiyoruz bu transfer icin. Ama oyuncunun Belcika pasaportu olmadigi icin Sevilla yi zor duruma sokuyor.biz mi alacaz kim o
Oooo renato Neto, fmde 10 mye satmıştım kölne. Selçuk tarzı oynatıyordumBegendim bir oyuncu, Renato Neto. Sevilla ile kapisiyoruz bu transfer icin. Ama oyuncunun Belcika pasaportu olmadigi icin Sevilla yi zor duruma sokuyor.
Begendim bir oyuncu, Renato Neto. Sevilla ile kapisiyoruz bu transfer icin. Ama oyuncunun Belcika pasaportu olmadigi icin Sevilla yi zor duruma sokuyor.
Begendim bir oyuncu, Renato Neto. Sevilla ile kapisiyoruz bu transfer icin. Ama oyuncunun Belcika pasaportu olmadigi icin Sevilla yi zor duruma sokuyor.
Sevilla ile gorusuyormus Belcika medyasina gore, ama transferi AB disi oyuncusu oldugu icin cok zor diyorlar. Eger pasaport sorununu halledemezse bize gelecekmis diyorlar.Mariano'nun menajeri şuan Sevilla ile görüşüyormuş ayrıca Renato Neto'nun menajeri belki de bunu da görüşüyordur Sevilla ile bakalım neler olacak