Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakistiramadim, bir gecmis olsunu cok görmek olarak siniflandiriyorum.
Belhanda iyi adam. İleride top tutma görevini iyi yapar. Geçen sene duvara vurur gibi geri dönüyordu toplarMariano/Feghouli h.o
Ulan şu Belhandayı niye aldık arkadas!
Madem Sino kalıyor.Belhanda yerine etkili bir sol açık alabilirdik.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazla dribbling yapmaz dogru eger onu kast ediyorsan. Ama hareketli derken topsuz hareketli olmak da var. Oyle de Jong gibi mesela statik bir oyuncu degil. Iyi ve hizli pasor bir oyuncu. Hizli dusunebilen birisi diyeliim. Arti takim oyununa uygun bir oyun anlayisi var. Ama daha box to box tarzi oyuncu istiyorsak degisik isimlere yonelmek lazim.Ömer topla fazla ileri cikmaz diyor
Yaninda Selcuk oynayacagina gore yanlis transfer olur
geçen bikaç maç videosunu izledim.hiçte hantal degildi.baroni ve maldonado ile de alakası yok abi.gayet teknik.hem 6 hem 8 numara gibi oynuyo.roma da çok istiyo araoyu.W.Arao denen herif tam bir hantal teneke gibi. Gelirse Maldonadodan fazlası olmaz bu kadar net. Lemina Asamoah isimleri varken bu adamlara kadar düşmek attan inip eşeğe binmek gibi.
taptap
yazmıycam artık arkadaşlar.hoşçakalın.
Ziyaret için girmiştim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen bikaç maç videosunu izledim.hiçte hantal degildi.baroni ve maldonado ile de alakası yok abi.gayet teknik.hem 6 hem 8 numara gibi oynuyo.roma da çok istiyo araoyu.