Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'den 2 Cenk'den 1.5 gelecek. Üzerine birkaç milyon eklenip Feghouili transferi bitirilebilir ama bence ondan önce bek alınması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

W.Arao denen herif tam bir hantal teneke gibi. Gelirse Maldonadodan fazlası olmaz bu kadar net. Lemina Asamoah isimleri varken bu adamlara kadar düşmek attan inip eşeğe binmek gibi.

taptap

Ömer topla fazla ileri cikmaz diyor

Yaninda Selcuk oynayacagina gore yanlis transfer olur
Fazla dribbling yapmaz dogru eger onu kast ediyorsan. Ama hareketli derken topsuz hareketli olmak da var. Oyle de Jong gibi mesela statik bir oyuncu degil. Iyi ve hizli pasor bir oyuncu. Hizli dusunebilen birisi diyeliim. Arti takim oyununa uygun bir oyun anlayisi var. Ama daha box to box tarzi oyuncu istiyorsak degisik isimlere yonelmek lazim.

Son düzenleme:
Bence yönetim ve tudor tolgayı banko oynatıp satmayı düşünüyor bu nedenle kesici degil de çift yönlü birini arıyorlar.

W.Arao denen herif tam bir hantal teneke gibi. Gelirse Maldonadodan fazlası olmaz bu kadar net. Lemina Asamoah isimleri varken bu adamlara kadar düşmek attan inip eşeğe binmek gibi.

taptap
geçen bikaç maç videosunu izledim.hiçte hantal degildi.baroni ve maldonado ile de alakası yok abi.gayet teknik.hem 6 hem 8 numara gibi oynuyo.roma da çok istiyo araoyu.

geçen bikaç maç videosunu izledim.hiçte hantal degildi.baroni ve maldonado ile de alakası yok abi.gayet teknik.hem 6 hem 8 numara gibi oynuyo.roma da çok istiyo araoyu.

Videodan adamın özelliklerine karar vermek istiyosan Selçuk'un efsane videoları var. Barça izlesin 40M verir.

Gayet hantal sprint özelliği yok belli. Cidden gelirse Donk etkisi filan yapar verdiğimiz parayla kalırız. İzlediğin lige dikkat et bu arada kaç seviye aşağıda Avrupa Liglerinden.

taptap

imbula-arao ,vainqueur-araoya tavım ben.arao gelirse bu netoya çok para isteyebilirler,o yuzden zor gibi o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt