- 27 Ocak 2010
- 139.345
- 105.668
- 5.648
Evet 2. dalga;
Mariano
Willian Arão
Sofiane Feghouli
Mariano
Willian Arão
Sofiane Feghouli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istatistikleri de çok iyi.optacan paylaşmıştı.roma istiyosa vardır bi bildiği.Videodan adamın özelliklerine karar vermek istiyosan Selçuk'un efsane videoları var. Barça izlesin 40M verir.
Gayet hantal sprint özelliği yok belli. Cidden gelirse Donk etkisi filan yapar verdiğimiz parayla kalırız. İzlediğin lige dikkat et bu arada kaç seviye aşağıda Avrupa Liglerinden.
taptap
istatistikleri de çok iyi.optacan paylaşmıştı.roma istiyosa vardır bi bildiği.

Musap napıyor iyi mi
Evet 2. dalga;
Mariano
Willian Arão
Sofiane Feghouli
![]()
brezilyalilardan hersey beklenir, terside olablir.Bu kadar fazla brezilyalı sıkıntı yaratmasın sonra.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Videoyla alsak Semih taş gibi adamValla 16 dakikalık bir video vardi Arao'nun.Baya iyi anlaşılıyor nasıl oyuncu olduğu.
Çok begendim çok diri.
Top kapıyor,pasları iyi.
Duracağı yeri de biliyor.
Skora da katkısı var.
Bence alınmalı.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arao için 6 milyon verilirse Lemina filan gelmez.
tatilde olduğu doğru ama nevzata inanasım gelmiyor nedenseilk beinsports verdi haberi.mutlaka ciddiyizdir.
@nevzatdindar
Feghouli için West Ham ile anlaşma tamam.. futbolcu tatilde o yüzden süreç ağır işliyor.. Galatasaray cephesi transferde sorun görmüyor..
bunu yazdı dun nevzat
Cavalinho do Fla Retweetledi: FeLiCeFerroBiaNCo
Bu büyük bir oyuncu. Zamanınızın iyi bir yatırım!
Arao hakkında..
Kardeşim bizzat biliyorum iş bittikten sonra konuşuyor3 transferi bildi adamlar, geçen Belhanda Gomis ve Maicon Galatasaray'da dediler burada yine paylaştım linç edildik. Herkese çamur atmakta üstünüze yok.