Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.398
- 3.371
- 2.278
Colin Kazım RichardsSerdar Fener’e gittiginde Fener 2 bölgesini güçlendirmiş olacak . Fener olsa bize gunahini vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Colin Kazım RichardsSerdar Fener’e gittiginde Fener 2 bölgesini güçlendirmiş olacak . Fener olsa bize gunahini vermez
e bjkden tek isteyecegim o olurSergen saka mi,Dorukhan i sana verirmi Senol o kadar da değil
acaba şener mi bize gelecek
Hade be.doğruysa alnından öperim.inşallah öyledirBeyler dmye gelin, Serdar 2.4 m euro FFP'ye bonservis gösteriyoruz.
Yalan.Beşiktaş, Kagawa (kiralık) ve N’Jie ile anlaşmaya vardı.
(N’jie’nin uçak bileti dahi alınmış)
Başkan Fikret Orman, hocanın “transfer istemiyorum” açıklamaları nedeniyle transfer komitesine “bekleyin” talimatı verdi.
(@firatgunayer)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özgür Ayten de 2.4 diye düzeltti mesela demin. 400 bin menajere gidecekmiş. Yakılması lazım Florya'nın eğer oyuncuların 1 yıldır maaşları verilmediyse. Açıklama gerekiyor bu iddialar karşısında ama doğru olmalı ki neredeyse 1 aydır ses seda yok yönetimden.haci heyecandan anlatmak istedigimi anlamadin benceBu adam ilk gitcek haberi ciktiginda 1.6 milyon euro alacagini birakiyor denildi sonra 1.8 oldu son bi baktik 2.4 olmuş "aaa " dedik bugunde 2.6ya cikmis durdukca biz zarar ediyoruz.
Keza 2.6 diye hesaplanan bu sene alacagi 2 milyon euro ise adami operler hadi diyelim bu seneden adamin 6 aylik alacagi var ve bu parada 1 milyon kalan 600 binde onceki yillardan sarkan olsa 1.6 eder 2.6 diye olayi mesrulastirmaya çalısanı yakalayip dovmek lazim
10 m euro peşin Diagne için + 2.8 m euro bonusKimsede gelmeyebilir arkadaslar şu ffp işi nasıl bilemedim 10 mu sayacak 13 mü?
ne oluyor laŞampiyon olduğun an 13 sayılacak şuan 10Kimsede gelmeyebilir arkadaslar şu ffp işi nasıl bilemedim 10 mu sayacak 13 mü?