Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav beyler tamam transfer geldi sevindik ama nedir bu forumun hali yaziklar olsun

%99 erkek populasyonunun oldugu herhangi bir yerde "uzun boylu yapili zenci" kavrami bu kadar sevilmiyodur

10 gundur yok efendim Diagne 55 cm, yok efendim Luyindamaya beton yetmez vs vs

Kendinize gelin lutfen 2 transfer yapicaz diye kestaneyi cizdireceksiniz yakinda

Diagne, mitroglu ile kapatacagiz herhal. Bunlar baska transfer yapamaz.

1548875340639.webp
1548875375694.webp
yeni ozan kabaklar:cigara::cigara::cigara:

Onun da çok alacağı varsa o da bedava gidebilir.

Teklif gelse geçmişe dönük alacaklarını isteyecek ama veremeyeceğiz muhtemelen. Hatta Eren'in alacağı teklifin de miktarının düşük olacağını düşünürsek eğer içerdeki alacağı fazla ise ve bonservis onu karşılamazsa serbest bırakmak daha mantıklı. :red:

Zaten öyle olacak. Serdar’daki durumun aynısı Eren’de de geçerli. Biz bu futbolcuların paralarını ne zamandan beri vermiyoruz? Kimin kaç para alacağı var hepsinin açıklanması lazım artık. Yetti ya bu durum. Sinirden çıldırıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

A
Yav beyler tamam transfer geldi sevindik ama nedir bu forumun hali yaziklar olsun

%99 erkek populasyonunun oldugu herhangi bir yerde "uzun boylu yapili zenci" kavrami bu kadar sevilmiyodur

10 gundur yok efendim Diagne 55 cm, yok efendim Luyindamaya beton yetmez vs vs

Kendinize gelin lutfen 2 transfer yapicaz diye kestaneyi cizdireceksiniz yakinda
Aynen .bneligin luzumu yok.

bugün Büyük Galatasaray tarihine geçecek kara bir gündür,bugün GALATASARAYIN paraları peşkeş çekilmiş,oyuncusu rakibe beleşe verilmiş korkunc büyük zararlar yapılmış bir gündür..

Aga şu yunan sakalları başka şekil yapsın felaket itici duruyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gomis bu konuda gerçekten örnek alınacak oyuncuydu. Ne olursa olsun orda resmi bir durum var ve sen işin gereği bir kulüple anlaşmak için başkan, yöneticilerin olduğu yere gidiyorsun ve üzerinde eşofman takımı var. Yani ne bileyim biraz saygısızlık ve ciddiyetsizlik gibi geliyor bana. Görüntü de çok hoş durmuyor.

Kasimpasada oynarken Trabzon formasiyla instagramda paylasim yapan adam degilmi Diagne? Bu adamin kafasi tam yerinde degil bence. Ondan 22 yasina kadar profesyonel futbol oynamamistir belki. 3 porsiyon adana yiyorum, hoca begenmesi bile diyordu. Bu bizim kondisyonerin antrenmanina dayanirmi? Son senelerde en fazla elimizde patlama sansi var adamda bence. Tabiki gol makenesi olurum umarim

Hemen taraftarın gazı alındı her sey unutuldu, diagne’yi 12’ye almak basarı falan değildir. 1 ay yattı adamlar, sosyal medyada falan bakıyorum bir tane elestiri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt