Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luyindamayı hiç izlemedim tipi xavierin daha azman haline benziyor

o yüzden gelmeli mütiş oyuncu

DyL-QfBX4AAGoFN.jpg:large

adamlar başkandan önce bilmiş ahuahausdhn

Luyindama - Marcao ikilisi rakip forvetleri felç bırakır ben rakiplerin yerinde olsam boşa forvet almaz 6 orta saha ile çıkardım.

5-6 Milyona alırız Luyindama'yı sanırım kurtaracak Serdar'ın 2.3 Milyonunu da katarsak, Yunus ve Maicon'un gitmesine ihtiyaç yok, Maiconu dehlesek çok iyi olur ama

Yalnız bu bjkliler Kagawa'ya şimdiden gelen en iyi dopçu tek transferle Galatasaray'ı gölgede bıraktık demeye başladılar :asd::asd:

maicondan bagımsız gelen aslan gibi aslan luyindama

Bu gece bi kap daha gelirmi acaba valla sadece mbaye ile bitirirlerse bu işi hiç kesmez taraftarı.

Bu Songun klonu gibi duran adam da gelirse fizik olarak rakip takımları hoş edecek bir ekip kurulmuş olur tam olarak. İleride Diagne haşat ederken, defansta Luyu ve Marçao parçalar. Orta saha zaten diri her ne kadar ayarsız olsa da Ndiaye fiziksel olarak bir güç.

Biri Setene soylesin Krasnodar basini alir bu saatten sonra (dunden beri) Luyindama bizde.
Yaw Özgür Ayten yolun Karadenize düşmüyor mu seni adam akıllı yedirip içireyim.

Hacı senin ağzın neler söylüyor. Karıyı sevmiyorum sen sevdiğim kadar (an itibari ile)

Marsilya taraftarının geneli #Mitroglou gittiği için çok mutlu. "Nasıl kilitledik size" bakış açısındalar. Teşbihte hata olmaz ise; Durum; Eren ile @GalatasaraySK'nın son dönemindeki taraftar yılmışlığını andırıyor.

Sizce #Mitroglou eski günlerine Galatasaray ile kavuşur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt