Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer olur da (milyon kere inşallah olmaz ama) Diagne transferi eğer tutmazsa, GS tarihinin açık ara en kazık yediğimiz, en rezil olduğumuz transferi olur abi. Bu net.

Hayır aklım almıyor. Beleş Balotelli dururken niye Diagne? Ulan mantığen düşünüyorum; 13M verebilselerdi heralde Tetteh'i alırlardı. İnşallah doğru değildir.

2017-2018 devre arasında gelen diagne sezonun 2.yarısında 17 maçta 12 gol 2 asist yapmıstır.

2018-2019 sezonunda ilkyarıda ise 20 gol 2 asist yapmıstır

Parasina takilmayin bosverin keyfini cikarin. Dunyaya bidahami gelcez

Diagne - Luyindama - Ucuz 2. forvet IN
Maicon - Eren OUT

Bu isimler arasinda beni en cok heyecanlandiran Emre Mor. Onunda ne olduğu belli. Dengesizin teki.
Bu konuda benimle ayni fikirde baskalarida vardir tahminimce.

Artik varin siz dusunun bu olasi transferleri

Bire bir ceviri sudur: mbaye kardesimle sahane gün gecerdim sana devrenin 2 ci yarisinda basarilar dilerim seni rekorumu galatasaray formasiyla kirarken görmek isterim. Rekorlar kirilmak icin vardir. Gol krali ödülü seni bekliyor

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

I would like to see you beat my record with the galatasaray jersey..

Şimdi şurası kritik. Galatasaray formasıyla attığım golleri geçersin demiş Gomis :D Geldiğine dair tek veri buysa temkinli olmakta fayda var.
Türkçesi:

Benim GS gol rekorumu, Galatasaray forması altında kırmanı görmek isterim.

1 milyon daha verin hilmi öksüzü de alın malzemeci yaparız

Geçmiş olsun çok kötü bir transfer sezonu geçirip wagner love 2 yi kadromuza kattık, kızacaksınız bana biliyorum ama konuşulan isinlerle yapılan işleri lütfen karşılaştırın iyidir kötüdür demiyorum ama bugün teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun hiçbiriniz vestel telefon istemezsiniz.. (vestel telefon yerli değildir yerli montajdır.)
Umarım haksız çıkarım.

Madem bu paraları verecektik Tetteh’i niye almadık???????

Diagne, 12.8 milyon euro bonservis karşılığında Galatasaray'da. (Futbol Arena)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt