Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitroglu => Galatasaray

(Arif Ulu)

Trezege için para olsa bile yer yok.

Yarın Mitroglou & Luyindama ile kapatırız transferi.

Muslera

Transfer-luyindama-marcao-transfer

Transfer-transfer

Transfer Transfer Transfer

Diagne

Gelecek sezon icin en az 7 oyuncu lazim ilk 11e kimse bunun farkinda degilim ya :D

ForsakenPresentDoctorfish-size_restricted.gif

Luyindama da olsun

Maicon’u bir sekilde satmak lazim

Kostats geliyor ise,

Diagne / Kostas birisi yedek olur... Çünkü iki ağır Target Man Ile 442 olmaz.

Ha geriye düşersin yahut Gol lazımsa risk alıp Çift Santafor yaparsın. Ben yinede Alan, Jese, Pato tarzı birini bekliyordum

Bu muslera kaç yıldır türkiyede yaşıyor türk yapamıyor muyuz adamı ya kontenjan açılır en azından.

Şu ana kadar ben hiçbir numarasını göremedim. Sol kanat ljajic düşünüyorlarsa o fizik kaliteyle hayatta kaldıramaz orayı. Forvet arkasında nispeten daha iyi görüntü veriyor ama çok ince oynamaya çalışıyor ve biraz da oyunu yavaşlatıyor
bjk'nin oyun düzeni yok, o kaos futbolunda yine de etrafindaki oyuncular kadar kötü değil,en azindan onlara rağmen. kanatlari oyunu çok eziyor bjknin, ortasahada da neyin döndüğü belli değil bi bakiyorsun forvet arkasi bi bakiyorsun merkezde oynuyor.
Ara sıra belhanda gibi kilit paslari oluyor ancak diğer oyuncular degerlenriremiyor tabii.
Kısacası vasat diyebiliriz

valla agalar özette izledim.erzuurm maçındaki ince pasları hoşuma gitti acıkcası,ha erzurumun gücü de belli.savunmasındaki açıklar da malum.bi kalitesi var.frikik ve sutlarıyla ünlü zaten.çalım yetenegi de iyi.ama fiziksel acıdan kötü sanırım ve bjkliler de sövüyo

Veli Yiğit: “Maicon Çin’e transfer oluyor. Öğle saatlerinde transferi gerçekleşir.” (Trt spor)

Veli Yiğit: “Luyindama hayırlı olsun"

Maicon haydi zıpla git artık evrağına da sanada bu transfer yüzünden Luyindama yatarsa ağır söverim

Alan, Pato, Tetteh derken Diagne, Mitroglu geldi..
İşin maddi tarafını bir tarafa bırakırsak Diagne beni heyecanlandırdı.. Mitroglu yerine Alan veya Pato olsa super olurdu..
Buna da sukur..

Ama Maicon OUT, Luyindama IN olayı çok kritik bir hamle.. İnsallah gerceklesir.

Bu arada satınalma opsiyonlu Emre Mor çok iyi olur. Kapanan savunmaları acacak kilit olarak goruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt