Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.285
- 11.327
- 1.103
Belhandaya yeteneksiz diyenleri banlayın da forum rahatlasın biraz, Bir futbolcu gol atmıyor diye yeteneksiz olmaz bu kadar sığ değil herşey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Diagne için olsa olsa otobüs durağında karşılama olur.Diagne için havalimanında karşılama olacak mi ?
O konuların cevabı basit:Siyasi...Türk usulü spor ?.Seyircisi olmayan Başakşehir'in felan verdiği maaşları hiç söylemiyorum.Kasimpasa icin 700bin iyi para. Ligin en kucuk stadinda oynayan taking bu paralari nasil veriyor acaba?
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzledim ve bu adama 12 milyon euro para gömmek tam anlamıyla skandal. Maksimum 5 milyon euroluk topçu.
Belhanda'nın gitmemesini istiyorum.. ama giderse de yerine Fernandes gelecek, kararsız kaldım
Birde belhanda hesabı yaparmisiniz lütfen merak ettimDiagne nin neresi pahali canim
Tarik Camdal:
4.5 bonservis
1.7 x 5: 8.5 milyon maas
Toplam: 13 milyon
Diagne : 13 milyon
Aslinda bedava
Hocam şu saatten sonra bu da patlarsa kalkar florya önünde unsali yakarım.Rekorumu kırmanı isterim demiş orası temiz de sonrası sakat.
I wish you a good second part of the season
İkinci yarı için başarı diliyor.Belki benim Galatasaray formasıyla kırdığım rekoru sen (kasımpaşayla) kır diyor. Transfer haberi böyle verilmez. Ha gazetecilerin duyumu vardır o ayrı ama şu paylaşımda sevinecek bir şey bulamıyorum.