Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandaya yeteneksiz diyenleri banlayın da forum rahatlasın biraz, Bir futbolcu gol atmıyor diye yeteneksiz olmaz bu kadar sığ değil herşey

Üff kadroyu kurarken ıslandım ???

182494.png

184949.png
237556.png
234426.png
194359.png

184134.png

184881.png
230685.png
193738.png
234045.png

220131.png

Kap gelsin de ben kolonya mı hazır tuttum yanımda.

Artık yüzüme mi sürerim, icermiyim bilmem artık.

Diagne nin neresi pahali canim
Tarik Camdal:
4.5 bonservis
1.7 x 5: 8.5 milyon maas
Toplam: 13 milyon

Diagne : 13 milyon

Aslinda bedava

Ulan Erzurum Obertanı almış vay beee 2008lerde onu dilerdik gelsin diye :))

Diagne 13m euro verecegiz, demek Kasimpasa kapiyi 30m euroya acmis ve bizim yonetim sabah aksam calisip 13m euroya indirmis. Helal olsun, boyle yonetime can kurban. Trezeguet icin 90m euro istiyorlar bakalim yonetim fiyati indirebilecekmi:)

En azindan şu mitroglu denen sığırı almayın diagne,luyindama,emre morla kapatalım bitsin bu işkence

ben mesela 17 maçta 20 gol atmış 2 asist yapmış 3 tane de penaltı kaçırmış adama çöp leş falan yazarken bi düşünürüm napıyorum ben diye

Anderlecht, Galatasaray'a Yunus Akgün'ün transferi için 3.5 milyon euro + sonraki satıştan %30 pay teklifinde bulundu. Belçika ekibi, Galatasaray'ın cevabını bekliyor. (Futbol Arena)

Şu farklı olacam diye çoğunluğun aksini iddia eden tipler bi bitmediniz herkesin beğendiğini gömerler leş adamı överler

Rekorumu kırmanı isterim demiş orası temiz de sonrası sakat.

I wish you a good second part of the season

İkinci yarı için başarı diliyor.Belki benim Galatasaray formasıyla kırdığım rekoru sen (kasımpaşayla) kır diyor. Transfer haberi böyle verilmez. Ha gazetecilerin duyumu vardır o ayrı ama şu paylaşımda sevinecek bir şey bulamıyorum.
Hocam şu saatten sonra bu da patlarsa kalkar florya önünde unsali yakarım.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt