Cemal Atalay
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2018
- 3.197
- 1.198
- 303
Anderlecht, Galatasaray'a Yunus Akgün'ün transferi için 3.5 milyon euro + sonraki satıştan %30 pay teklifinde bulundu. Belçika ekibi, Galatasaray'ın cevabını bekliyor. (Futbol Arena)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandaya yeteneksiz diyenleri banlayın da forum rahatlasın biraz, Bir futbolcu gol atmıyor diye yeteneksiz olmaz bu kadar sığ değil herşey
Drogbali kadro daha iyiydi karsimBir yedek forvetimiz ve bir stoperimiz daha olsa 2000 döneminden bu yana kurduğumuz en iyi kadro diyebilirdim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diagne gençken daha yaşlıymış
Valla bilemedim aga. 3.5 + yüzde 30 epey iyi gibi şu an için.Kiralamaya gitsek dhaa iyi olur yunus için.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sattığın kadar al muhabbeti yaptığın dönem için geçerli. Yani sene sonuna bırakamıyorsun bu bütçeyi.
Devre arası yaptılar yaptılar transfer.
Yaz dönemi gene sattığın kadar al geçerli olacak çünkü.
Madem bütçe açtılar almak zaruridir.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
33 yaşında zamlı sözleşme uzatmak istediği için olabilir maybe13 milyona kucuk takim santraforu alanlari asla affetmem. Diagne kim ya ? Penaltı ve tükürük kralı !
Gomis niye gitti arkadas ?
Harbiden bu sığır gelirse seyirciyi futboldan soğutur.En azindan şu mitroglu denen sığırı almayın diagne,luyindama,emre morla kapatalım bitsin bu işkence
Orası kesin. Ama albayrak in yönettiği bir transfer sezonundan bahsediyoruz. Buna da şükür.O konuda aynı fikirdeyim ancak alınanlar tatmin edici olmadı. Elde edilen kaynak daha verimli kullanılabilirdi diye düşünüyorum.
Kostas-Emre-Semih-Emre lig için alternatifli bi kadro.Tahminen öyle olacak hepsi öyle olursa.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mor baya iyi oldu ya eger alirsak. Yedek icin zipkin gibi.Kostas-Emre-Semih-Emre lig için alternatifli bi kadro.
Marcao'yu 4 milyona alip Maicon'a 8 verdik resmen facia. Keske 4 milyon civarina Marcao'nun sag ayaklisini da alsalarBir yedek forvetimiz ve bir stoperimiz daha olsa 2000 döneminden bu yana kurduğumuz en iyi kadro diyebilirdim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi