Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anderlecht, Galatasaray'a Yunus Akgün'ün transferi için 3.5 milyon euro + sonraki satıştan %30 pay teklifinde bulundu. Belçika ekibi, Galatasaray'ın cevabını bekliyor. (Futbol Arena)

Sattığın kadar al muhabbeti yaptığın dönem için geçerli. Yani sene sonuna bırakamıyorsun bu bütçeyi.
Devre arası yaptılar yaptılar transfer.
Yaz dönemi gene sattığın kadar al geçerli olacak çünkü.

Madem bütçe açtılar almak zaruridir.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O konuda aynı fikirdeyim ancak alınanlar tatmin edici olmadı. Elde edilen kaynak daha verimli kullanılabilirdi diye düşünüyorum.

En azindan şu mitroglu denen sığırı almayın diagne,luyindama,emre morla kapatalım bitsin bu işkence
Harbiden bu sığır gelirse seyirciyi futboldan soğutur.
Beni en çok şaşırtan hiç ihtimal vermiyorum ama Fatih Terim’in bu danaya onay vermesi.
Göztepe maçından sonra genç ve ileride satıp kar edilebilecek oyunculardan bahsediyordu.
Mümkün değil bu mitgulu denen sığırı isteyebileceği.

Arkadaslar soyle dusunelim.

Gomis bizde 27 gol atti 6 ya sattik hepimiz hakli olarak vurduk kirdik kopurduk

Diagne ilk yari 20 atti.
Bu adam bu golleri bizde atsaydi 13 satsaydik kizmazmiydik. Herseyin bir degeri vardir.

Arti Gomis 33
Diagne 27
Yasinda
Diagne bizi sampiyon yaparsa Şl geliri mac kazanma gelirleri vs.vs zaten kat ve kat getirisi olacak.

Galatasaray, anlaşmaya vardığı Mbaye Diagne için Kasımpaşa'ya 12 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Resmi açıklamanın gün içerisinde yapılması bekleniyor. (TRT Spor)

#forvetnerede yazmıcakmıyız artık ... ohhh bee

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav hiç demiyor musunuz aylardır Diagne nin adı bile geçmezken birden noldu da 2 gün kala 12 on iki ON İKİ milyon euro bu adama gömüldü. İstatistiği çok iyi Türkiye ligini tanıyor hazır kardayız bas parayı geç yoksa koltuktan olacağız. Tutmazsa da kimse niye aldın demez. Göt korkusuyla yapılmış alelacele bi transfer. Ha tutar mı belki tutar ama 12 milyon kesinlikle etmez.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanya maçında kostas oynar bakalım neler yapıcak

Bir yedek forvetimiz ve bir stoperimiz daha olsa 2000 döneminden bu yana kurduğumuz en iyi kadro diyebilirdim.

Marcao'yu 4 milyona alip Maicon'a 8 verdik resmen facia. Keske 4 milyon civarina Marcao'nun sag ayaklisini da alsalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt