Şurada kalmış 12 saat. Luyindama ne zaman uçağa binecekte gelecek. En çok istediğim transferdi ama yattı diyebiliriz artık. Maicon'la bu sezon bitmez. Ulan bir işi de düzgün yapın yönetim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şurada kalmış 12 saat. Luyindama ne zaman uçağa binecekte gelecek. En çok istediğim transferdi ama yattı diyebiliriz artık. Maicon'la bu sezon bitmez. Ulan bir işi de düzgün yapın yönetim...
Adamın ayağı koptu herhalde renktaş onun çıkmasını bekliyoruz. Kaç ay oldu takımla bile çalışmalara başlamadı.
250 bin euroluk ev alanlara vatandaslik veriliyor,simdi biz bu oyunculara ev aldirsak yerli olmuyorlar mi zaten.turk milli takiminda oynama sarti ise sacma olur cunku boyle yiginla oyuncu var mesela eren isvicreliydi ama burda turk statusunde oynuyor.
dogru hamle 
üzdüMoses'i getiren KOC01 kodlu uçak, Alan'ın kamp yaptığı Dubai'ye doğru yola çıktı...
almislar alani
Tam bir fazia.Fax olayıda korkutucu daha önce başımıza geleni biliyorsun![]()
Hala yaşıyor adam en azındaFax olayıda korkutucu daha önce başımıza geleni biliyorsun![]()
Moses'i getiren KOC01 kodlu uçak, Alan'ın kamp yaptığı Dubai'ye doğru yola çıktı...
almislar alani
Hem stoperi hem orta sahayı yedekliyor. Fatih Hocam sever bu tarz oyuncuyu.Donkun 180 derece dönmesi 3 dk sürüyor.
vay şerefsiz alan
ne bağlantıları varLuyindama ile ilgili Aysal'ı arasınlar 2 dkya halleder
Bir boka yaramış olur yıllar sonra.
mesele o degil ki. Kendisiyle + takimiyla anlastik. Maicon gitmiyor.Luyindama ile ilgili Aysal'ı arasınlar 2 dkya halleder
Bir boka yaramış olur yıllar sonra.
10 m euro peşin + 2.8 m euroDiagne 14.8 milyon ha Vay anasi
Bu alan'a hiç ısınamadım.
Yavşak bir tipi var
uçmayalım arkadaslar yaw son gün 3 transfer imkansız. 1 tane daha açıklarlar bitiririz.Bugünkü beklenti;
_ Macion'un satışı
_ Luyindama ve Emre Mor için K.A.P
_ Sürpriz acaba Trezegout mi?
Belçika'nın büyük holdinglerinden biri Aysalınne bağlantıları var
Emin miyiz bu konudamesele o degil ki. Kendisiyle + takimiyla anlastik. Maicon gitmiyor.
LuyindamaBugünkü beklenti;
_ Macion'un satışı
_ Luyindama ve Emre Mor için K.A.P
_ Sürpriz acaba Trezegout mi?