- 23 Ocak 2019
- 53
- 51
- 213
Maiconun paylaşımından gideceğini çıkardım ben, sevginiz sonsuza dek sürecek demiş abi adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaşlar kural değişikliği oldu mu bilmiyorum ama , avrupa listesine 3 oyuncu ekleyebiliyoruz diye biliyorum maicon giderse avrupa kupasında marcao ile ahmet oynayacak herhalde serdarın oynamayacağını düşünürsek çünkü marcao, diagne ve mitroglu nu eklediğimizde 3 değişiklik hakkı dolmuş oluyor avrupa listesi için 4. bir transferde nasıl ekleyeceğiz semih kayayı bile ekleyemiyoruz bu haliyle bilen bir renktaş bilgilendirebilir mi bu kural değiştiyse ?
semih altyapı çıkışlı olduğu için oynayabilio galibarenktaşlar kural değişikliği oldu mu bilmiyorum ama , avrupa listesine 3 oyuncu ekleyebiliyoruz diye biliyorum maicon giderse avrupa kupasında marcao ile ahmet oynayacak herhalde serdarın oynamayacağını düşünürsek çünkü marcao, diagne ve mitroglu nu eklediğimizde 3 değişiklik hakkı dolmuş oluyor avrupa listesi için 4. bir transferde nasıl ekleyeceğiz semih kayayı bile ekleyemiyoruz bu haliyle bilen bir renktaş bilgilendirebilir mi bu kural değiştiyse ?
Öyle birşey olursa iki stoper eklerler iki forvet değil.
semih altyapı çıkışlı olduğu için oynayabilio galiba
onune dusen toplari atamiyan forvet hattimiz vardi.Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi butun golleri izledim kariyerinde, helsi ya onune dusmus ya kafayla atmis.
Insallah bunu yazdigima beni pisman eder ve gollerini atar..
Başlarım Maicon'a. Alın şu adamı artık. Aynen reis!Yahu alın getirin şu Luyindama 'yı Japonya 'da transfer dönemi Mart 'a kadar sürüyormuş bir şekilde hülle usulüyle satarız en kötü Maicon 'u
Dogru diyorsun santrafor dedigin skyle atar golu melo gibi,kafayla gol atmış olması kabul edilemezMitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi butun golleri izledim kariyerinde, hepsi ya onune dusmus ya kafayla atmis.
Insallah bunu yazdigima beni pisman eder ve gollerini atar..
Tam tersine, taraftarın ve yönetimin tepkisine karşılık olarak kalıyorum mesajı.. Yani reste rest..![]()
Az önce atmış... veda mı acep??