Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maiconun paylaşımından gideceğini çıkardım ben, sevginiz sonsuza dek sürecek demiş abi adam.

renktaşlar kural değişikliği oldu mu bilmiyorum ama , avrupa listesine 3 oyuncu ekleyebiliyoruz diye biliyorum maicon giderse avrupa kupasında marcao ile ahmet oynayacak herhalde serdarın oynamayacağını düşünürsek çünkü marcao, diagne ve mitroglu nu eklediğimizde 3 değişiklik hakkı dolmuş oluyor avrupa listesi için 4. bir transferde nasıl ekleyeceğiz semih kayayı bile ekleyemiyoruz bu haliyle bilen bir renktaş bilgilendirebilir mi bu kural değiştiyse ?

Öyle birşey olursa iki stoper eklerler iki forvet değil.

renktaşlar kural değişikliği oldu mu bilmiyorum ama , avrupa listesine 3 oyuncu ekleyebiliyoruz diye biliyorum maicon giderse avrupa kupasında marcao ile ahmet oynayacak herhalde serdarın oynamayacağını düşünürsek çünkü marcao, diagne ve mitroglu nu eklediğimizde 3 değişiklik hakkı dolmuş oluyor avrupa listesi için 4. bir transferde nasıl ekleyeceğiz semih kayayı bile ekleyemiyoruz bu haliyle bilen bir renktaş bilgilendirebilir mi bu kural değiştiyse ?
semih altyapı çıkışlı olduğu için oynayabilio galiba

Yahu alın getirin şu Luyindama 'yı Japonya 'da transfer dönemi Mart 'a kadar sürüyormuş bir şekilde hülle usulüyle satarız en kötü Maicon 'u

Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi golleri izledim kariyerinde, cogu ya onune dusmus ya kafayla atmis.

Insallah bunu yazdigima beni pisman eder ve gollerini atar..

selamın aleykum

şimdi gider alanyaya yeniliriz

Öyle birşey olursa iki stoper eklerler iki forvet değil.

mantıklı olan bu oluyor o zaman luyindama gelirse marcao ile birlikte eklenir forvet olarak da diagne eklenir o zaman

semih altyapı çıkışlı olduğu için oynayabilio galiba

hocam 21 yaş altı olan kulüp oyuncusunu eklemene gerek yok diğer türlü eklemek zorundasın senin dediğin altyapı çıkışı 4 tane oyuncu eklemek zorundayız altyapı çıkışlı yani sezon arası 3 oyuncu değiştirme kuralıyla alakası yok semihin durumunun.

Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi butun golleri izledim kariyerinde, helsi ya onune dusmus ya kafayla atmis.

onune dusen toplari atamiyan forvet hattimiz vardi.

en az mac basi 2 3 bos kale kaciriyorduk.

Mitrioglu bunlarin hepsini macta 1x bitirse yeterde artar.

Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi butun golleri izledim kariyerinde, hepsi ya onune dusmus ya kafayla atmis.

Dogru diyorsun santrafor dedigin skyle atar golu melo gibi,kafayla gol atmış olması kabul edilemez

b97354a15056bc84dac82262db7b7a47.jpg

Az önce atmış... veda mı acep??
Tam tersine, taraftarın ve yönetimin tepkisine karşılık olarak kalıyorum mesajı.. Yani reste rest..

Abi bu Maicon'u neden hep son gün ite kaka göndermeye çalışıyoruz onu anlamış değilim geçen transfer sezonunda da aynı son gün araplara kiralık evrakları yetişmedi diye gidememişti koskoca 1 ay transfer sezonu çuvala mı girdi yumurta kapıya dayanınca zorluyoruz böyle.

Gerekirse lisansı yarım sezon dondurulsun Maicon'un o zaman gitmeyecekse Çin'e Japonya'ya. Gelsin Luyindama

Kasımpaşa'da transfer olmak isteyen Trezeguet, dün olduğu gibi bugün de antrenmana katılmadı.

Kasımpaşa'da Trezeguet'in sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı ve tedavisinin yapıldığı belirtildi.

Anlamadığım şey maicona lisans cikarmasak luyindilayi alsak olmuyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt