Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus gitmiyorsa şayet Emre Mor'a gerek yok. Sinan ve Yunus kanat rotasyonunu tamamlar. Yunus'un önünün Emre Mor yüzünden kesilmesini istemem şahsen. Beklediğimizden iyi bir transfer dönemi oldu. Hoca ve taraftar başarısıdır bu. Şimdi imza törenlerinde yönetim kendine yazacaktır bunu ama neyin ne olduğunu biliyoruz sonuçta.

Tamam yonetimi gec kalmakta elestirdik. Hakettiler de.. Ama yonetime yazar bunlar kusura bakmayin. Hoca bile ben soyledim bekliyorum dedi.

Lyundama'yi veya Kostas'i buradaki arkadas soyleyene kadar taraftar tahmin edebiliyor muydu?

Trezeguet kiralık gelme ihtimali hala var bence,maicondan sonra gönderilebilecek tek yabancı donk olur.

Galatasaray, Çin'de transfer döneminin bir süre daha devam etmesi sebebiyle ilk etapta Maicon'un sözleşmesini askıya alarak lisansını iptal edecek. Evrakların bugün yetişme zorunluluğu yok. Daha sonra evraklar hazırlanınca, oyuncu Çin'e transfer olacak. (Nevzat Dindar / Milliyet) Galatasaray Video on Twitter

1548939039362.webp

aaa.webp

Dünden beri atıyorum , artık gerçeğini izleriz birkaç güne...................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt