Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 ay bu kadronun tadını çıkarın seneye saçma sapan bir yabancı kuralı getirecekler
Şu saçmalığı yazıp durmayın. Yabancı sınırı ile ilgili bir karar çıkacaksa bile hemen seneye geçerli olmaz o iş. 1-2 sene sonrasına ise Allah kerim; altyapımızın maaşallahı var hem...

Bu bilet bana fake gibi geliyor. Çok anlamam ama Belçikadan kesilen bilette neden Türkçe yazsın. Keşke teyit edebilsek.
Biletin üzerindeki karekod bilgileri görseldeki gibi. Bilet üzerindeki bilgileri doğruluyor gibi.. Fake olsa karekodu ile uğraşmazlardı bence...
Screenshot_20190131_180547.webp

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben böyle bir röportaj hatırlamıyorum. Bulunabiliyorsa röportajın orijinal hali bulunsun çevireyim.
renktaş galiba instagram sayfasındanda benficada oynarken sövmüş neyse.adam türkiye düşmanı gibi görünüyor,kendiside çok berğendiğim biri değildi diagnenin yanına genç biri alınsa çok daha makul olabilirdi buna ısınamadım

Trezeguet kiralanacaksa eğer,Donku da çine ya da japonyaya kakalayabiliriz belki zaten sözleşmesi bitiyor bedavaya da gönderilebilir.

Muhsin Ertugral: "Galatasaray için riskli bir transfer. Henüz 1 yıldır Avrupa'da. Ancak hava toplarında çok etkili, çok iyi. Fatih Hoca'nın istediği taktik taleplerde sıkıntı yaşayabilir ancak uyum sağlaması bu konuda bir profil ortaya çıkaracaktır"

Luyindama için sallamis biseler

Fatih hoca belki birini adam eder, ama bu yasdan sonra futbol zekasi veremez. Emre ciddiden futbol zekasi sifira yakin. Bence tek iyi oldugu seyler, hizi ve calim atma. Bunun sahada bir pozisyonda opsiyonlari, bos olan adama pas atma veya calim atmaksa, calim atmayi tercih eder. Defansa katkisida fazla yok ve hoca 4-4-2 oynatmayi isterse, arkasindaki sag veya sol beki cok tek basina birakir.

Ben istemiyorum Emreyi.

Yerli oyuncu açısından çok zayıf kaldık yabancı sınırı gelmeden bile bu iyi değil bize iyi yerli oyuncu lazım 2 3 tane

Saat 20.00’de #RedFriday geliyor...Bu sefer hepimiz gibi camianın önde gelen isimlerini de yani ekonomik gücü yüksek insanlarını da etiketleyeceğiz ve onları desteğe çağıracağız...#İstanbulisRed #İstanbulKırmızıdır

Yunus Akgün > Emre Mor şu halleriyle. Dortmundda antrenmandan kovulan, Celtada 3 farklı hoca tarafından kadro dışı bırakılan artist veledin bu kulüpte işi yok bana göre. Terim adam eder mantığına da karşıyım adam bu yaştan sonra bu veletle mi uğraşacak yav daha önce de yazdım rehabilitasyon merkezi miyiz.

marcao ile lyundamayi yolda gorsem yolumu degistiririm. adamlar kolombiya mafyasi gibi

UEFA Avrupa listesine kimleri yazacağız acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be, anca telefonu alabildim ve gelismeleri okudum, neler olmus neler, Luyindama da geliyor ha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt