Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emmanuel Adebayor, Fenerbahçe ile oturduğu transfer masasındaki lakayıt tavırları nedeniyle Fenerbahçe'nin kapısından döndü. Ersun Yanal oyuncunun tutumunu beğenmedi ve transferi veto etti. (A Spor) Tribun Dergi on Twitter

Adam kümeye oynayan takimla görüşüyor napacakti ya :d

DyP8Hj_XcAAL7Ae.jpg

Şuan için sadece Celil , geleceğin Okan Buruk’u olabilir..
Yunus , Emre Çolak’ın kopyası..
Gökay için 2 sene ister..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
altyapımızda yetenekli gençler var ama fırsat gelmişse emre mor değerlendirilmesi gereken bir yetenek şuan cengizle birlikte en yetenekli kanat oyuncusu yerli olarak,karakteri konusunda şüphesi olanları anlarımda millet hiç genç olmamış gibi konuşuyor buda böyle bir model yaşı 21 her konuda gelişir opsiyonlu kiralık bize bişey kaybettirmez biz ne efendiler gördük oynamadan ceplerini doldurup gittiler yeteneksiz halleriyle

Ne yerli sınırı allah aşkına. Bu şerefsizler bir kere önümüzü geçmek için bunu yaptı zaten. Bizim elimiz çok kuvvetli en iyi yerli stoperi yurtdışına verdik? Türkiye'nin en iyi altyapısı bizde. Yerli sınırı mı geldi, çek takımını sahadan. Bein sports ne kadar izin veriyor görelim.

tolgay arslan fbye pek bir level atlattıracak topcu değil
ancak gsmıza yerli rotasyonu açısından baya derinlik katardı
fb’in direkt 11 kalitesini yükseltecek hayvani topculara ihtiyacı varken gs ve bjknin kapıya koyduklarını aldılar şimdilik
bir de taraftarı hayvan gibi seviniyor :/

Bizim yönetimin serumlarına
hldn ůstnl hidro klorür
cnk ěrgņ amonsit
kattılar herhalde yoksa imkansızdı 4 günde

Gomis sevdiğimiz bir abimizdi. Janti adamdı. Adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem.

xuoAWR.jpg

dCH8En.jpg

Çok gülerdi, ben gülmem.

XCRxBb.jpg

KILPuu.jpg

Muhsin Ertugral: "Galatasaray için riskli bir transfer. Henüz 1 yıldır Avrupa'da. Ancak hava toplarında çok etkili, çok iyi. Fatih Hoca'nın istediği taktik taleplerde sıkıntı yaşayabilir ancak uyum sağlaması bu konuda bir profil ortaya çıkaracaktır"

Luyindama için sallamis biseler
Kaç defa izlemiş Allahın saksağanı

renktaş galiba instagram sayfasındanda benficada oynarken sövmüş neyse.adam türkiye düşmanı gibi görünüyor,kendiside çok berğendiğim biri değildi diagnenin yanına genç biri alınsa çok daha makul olabilirdi buna ısınamadım
. Çok sık Yunanistan ziyaretinde bulunan birisi olarak, söylendiği gibi halkında Türk düşmanlığı görmedim. Çok sohbet ettiğim insan oldu ve çoğu sanki Türk gibilerdi. Devletlerimiz bir birine düşman gibi ama bunu siyasi rant için kullanıyorlar biz Türkiye’yi seviyoruz şeklinde çok yorum duydum. Varsayalım ki bu söylediklerin doğru olsun. Sporu bu yüzden seviyorum Bazen milyar dolarla yapamadığın şeyleri spor sayesinde çok basit yapıyorsun. Mesela Drogba sayesinde FilDişi, Nagatomo sayesinde Japonya vsvs... Devletlerin çıkar çatışmaları olabilir ama bence halkların bir suçu yok ve dilerim iki ülke arasında güzel bir ilişkiye vesile olur.

maicon gitsede kurtulsak. en zayif halkamiz. bir turlu gonderemiyoruz herifi

Galatasaray imza atmak için İstanbul'a gelecek olan Luyindama, sarı-kırmızılı takımdan yarım sezon için 170 bin Euro kazanacak. (DH.be)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt