Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk zaman gülmemesi normal.
Yunan halkı tarafından Türk takımına gittiği icin tepki yemistir.
Taraftarla biraz kaynaşsın kendine gelir.

images%20(7).webp

GS twitter Liyundamayı açıklamadan önce yine milleti gaza getirip kap ın çökmesini sağlamaz umarım son saatlerde taklaya gelmeyelim :D

İyi çıkar kötü çıkar bunu kimse bilemez bu saatten sonra ama an itibariyle ben tatmin oldum. Gönül ister alan pato vs ama ben gelen oyunculara fitim. Yönetim ağzıyla kul tutsa bana kendisini affettiremez diyordum ki o derece de kin duymaya başlamıştım. Ama son haftada harbiden öyle bir efor sarfettiler ki, kendi beceriksizliklerini demiyim ama hatalarını telafi ettiler. Çünkü 23 milyon Euro harcayacakları aklımın ucundan geçmezdi. En son ki transfer ettikleri KALEMİZ ile ben hakkımı helal ediyorum yönetime tüm amatörlüklerine rağmen. Ama dediğim gibi bunu beklenti dışı yaptıkları son transfer nedeniyle söylüyorum. Başta hatasıyla sevabıyla 114 yıllık Çınar’ımızın efsanelerinden olan İmparatorumuz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürler. Albayrak siyasi tavrını beceriksizliğini sevmiyorum ama Galatasaray heyecanın yeter... Gözüm de Semih Kayamız gibisin. Yeteneklerin kısıtlı ama harbi Galatasaraylısın...

mitroglou kariyer stats:
447 maç 222 gol 36 asist
diagne kpaşa’da ikişer yarımdan total 1 sezon oynadı ve bu sürede ligin en fazla gol atan topçusu oldu (göztepe hariç gol atamadığı takım yok, küçüğe de büyüğe de atmış hep)

maliyetler de (özelikle maaşlar) gayet uygun

vallah kağıt üzerinde çok iyi iş yaptık umarım sahada da karşılığını alırız.

Eğer alabiliyorsak transferin son saatlerinde Emre Mor'u da kadroya katmamız harika olur. Ozan ve Serdar Aziz'in gitmesinden sonra elimizde dişe dokunur yerli futbolcu pek kalmadı. Emre Akbaba, Yunus Akgün, Sinan Gümüş, Semih Kaya, Selçuk İnan. Zor da kaldığımızda oynatabileceğimiz yerli topçular bunlar. Emre Mor kadro derinliği açısından da oldukça önemli.

kap onemli degil hacilar onemli olan transferde evraklarin uefanin sistemine girmek. Kapta sorun olursa gece girilir sorun teskil etmez onlar

Garry Rodrigues’den boşalan 7 numaralı formayı son 4 saat kala kim giyer? Parçala Aslanım on Twitter
Cevap veriyorum kimse giyemez:)

Forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (futbolcunun başka bir kulübe transfer
olması vs.) başka bir futbolcuya devredilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan
numaralardan birinin verilmesi zorunludur.

Transferler, maliyetleri ile birlikte değerlendirildiğinde çok başarılı bir operasyon izlenimi veriyor. Yönetimi bu kadar geç kaldıkları için eleştirme hakkını saklı tutarak tebrik etmek gerekir.

Bundan sonra en önemli süreç yeni transferlerin takımın geneli ile uyumu ve Luyindama - Marcao ikilisinin tandem uyumu olacak. Herşey yolunda giderse silindir gibi ezer geçeriz ligi.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence toplantı yapıp apoya sen 2 gün kenarda dur dediler bütün işler yoluna girdi. ;D gerçi diagne transferinde baya etkili olmuştur apo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt