Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan olmazsa bu transferler olmaycakti. Terim Ozani satmak istemiyordum
Diyordu, eh demek ki Baskan bir bildigi vardi. En basta bende kizdim ama sanki en dogrusu yaptik

Son dakka bide treze bombası patlasa kadroya bak

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Feghouli Fernando Belhanda Trezeguet
Henry Diagne

FFP bize ceza değil resmen ödül oldu. Eskiden içi geçmiş adamları alıyorduk. Aldığımız 2 stoperinde genç olması umut verici.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_20190131_210329.webp

Hadi Volkan Demirel, adamsan Diagne, Marcao ve Luydindama gir bakalim,götünden kan alirlar senin..

THY’nin Luyindama’nın taşakları için extra bagaj ücreti talep ettiği yönündeki haber gerçek mi? Eğer doğru ise çok büyük ayıp etmişler. Bir de ortalıkta Türk sporunun en büyük sponsoru biziz diye dolaşıyorlar.

71C2E36A-E34C-4CF5-8022-D31792A8793C.webp

Ekli dosyalar

• A4AFC281-B70F-4A81-BA1C-D159F16934E4.webp
    A4AFC281-B70F-4A81-BA1C-D159F16934E4.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 179
Trezeguet işi bu dönem olmaz artık bence. Oyuncu + Para ile halledebiliriz ki 2 taraf için de görüşmeler dahi yetişmez artık şu saatten sonra diye düşünüyorum. Eren + Donk + Para gibi bir teklif ile alabilirsek bence çok güzel bir iş yapmış oluruz. Ama dediğim gibi en az 3 oyuncunun takım değiştirmesi söz konusu olduğu için yetişmez bu kadar kısa sürede bence.

Galatasaray yıldızları kadrosuna toplarken, Ali Koç’un ise yine kovulan isimleri kadrosuna toplamaya çalıştığı öğrenildi.

IMG_20190131_210514.webp

bir yabancı göndermek gerekiyor yanlız adam bildiğin geldi lan

bence donku verecez bir yere
hoca orta sahada yedek olarak mevlana reis ile idare ederim sezon sonuna kadar diye düşünüyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt