Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne cok taktınız saglık kontrolüne..kapa bildirilir,sabah geçer kontrolden

Ben hala o videoda verilen mesajın boşa olmadığını düşünüyorum.
3 Yıldız ve 3 transfer vardı acıklanacak. Diagne, Mitroglu ve Luyindama. Zaten
bu isimler 2 gundur konusuluyordu. Ama videoyu tekrar izleyin, oyuncu 4. yıldızın önünde duruyor ve
o 4. yıldızdaki transfer kesinlikle süpriz olan transfer. Gazetede yazdığı gibi bu transferi de GECE YARISI 23:59 da KAP a bildiileceğini dusunuyorum.. Bakalım..

fatih hocanin bu dönem aldirdigi topcularin ortak özelligi bitik topcu olmamalari. tam futbolcu yasinda gelenler. ayrica mitro 88li olmasina ragmen yatmaya degil oynamaya geldi, kalip marsilyada pasa pasa parasini alabilirdi. 1.5 yil icin 4.1 milyon euro alacagini düsünürsek marsilya'da aldigi parayi bizdede alacak sanirim, ne fazla ne eksik. ayrica 1.5 yil sonra mitro pek para etmez bonservis olarak, tam zamaninda gitmis olacak. hocayi tebrik ediyorum. fernando reges gibi bariz 30 üstü topcuya 5-6 bonservis verip alma dönemi fatih hocayla bitmistir sanirim, alinirsada ucuz olursa alinir.

Oyuncuyu saglik kontrolünden gecirmeden oyuncu alinirmi? Adamda belki kalp sorunu falan cikar, yada dizinde falan sorun vardir ve sonra görürsün ebeninkini. Resmen amatörlük olur.

Luyindama Hayırlı Olsun.
1500x500.webp
1546519612219.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt