Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@agazulfoyedek: Abdurrahim Albayrak şu sıralar Trezeguet'i satın alma opsiyonu ile kiralamak için uğraşıyor. Yoğun çaba gösteriyor. Bakalım ne olacak.. Donk ve Eren eski takımına dönebilir.. Hocamızın sınırları zorluyoruz, seviyeyi yukarılara taşımak için uğraş veriliyor sözleri bu durum içindi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk ve Eren paşaya giderse(Gereksizlerden kurtulma) Trezeguet gelirse bu saatten sonra millet kalpten gider heralde.

Lan Trezueget gelirse butun aksam Angut'ta takilip yorumlari okuycam :cigara::cimbom:

@agazulfoyedek: Abdurrahim Albayrak şu sıralar Trezeguet'i satın alma opsiyonu ile kiralamak için uğraşıyor. Yoğun çaba gösteriyor. Bakalım ne olacak.. Donk ve Eren eski takımına dönebilir.. Hocamızın sınırları zorluyoruz, seviyeyi yukarılara taşımak için uğraş veriliyor sözleri bu durum içindi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk giderse ortasaha rotasyonu baya daralır.gerek var mı bilmiyorum

Cengiz gibi bir istisna olmadığı sürece bundan sonra yerli oyuncu depomuz sadece kendi altyapımız olsun.

Bu çocuklar bize para da kazandırıyor.

Arda'dan kazandık, Ozan'dan kazandık, az da olsa Semih'den kazandık. Yunus'dan her an kazanabiliriz.

Şimdi bu oyuncularımıza çiğ etini yedin mi kral yazsak, memnun mu oluyorlar, hoşlarına mı gidiyor

kardeş çiğ et değil mevzu ,adamlara savaşçı ve güçlü oldukları söyleniyor ben alınacaklarıni sanmıyorum sonuçta aslanlarda ceylanları ,buffaloları pişirmiyorlar odun ateşinde

Hadi Luyindama kap gelsin 2 saat kaldı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk bir yere gitmez, hocanın joker oyuncusu.

Transfer yap butonu takılı kaldı galiba,trezeguet nerden çıktı şimdi:)

Trezeguet gelmesin kalbim dayanmaz yeter artık yazın kimi alacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt