Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Yalama çok zor be renktaş.Martta akp kaybederse musluk kapanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalama çok zor be renktaş.Martta akp kaybederse musluk kapanır
Gebersin pezevenk.Galatasaray'ın uzun süre peşinde koştuğu Alan Carvalho, takımıyla çıktığı son idmanda ciddi bir şekilde sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun uzun süre forma giyemeyeceği belirtiliyor. [ArabNews]
Beter ol lan dallama
Olucağını zannetmiyorum ama hadi diyelim oldu elimizdeki topçuların hepsi para eden adamlar ,bazılarını satıp piyasadaki en iyi yerlileri toplarız...Arkadaşlar bu Fener in yaptığı yerli transferler boşa yapılmadı !
Medya yabancı sınırı algısı yapmaya devam edecek. Ya bunlar hiç akıllanmayacak mı ?
Bu konuda Beinsports a güveniyorum. Buna izin vermeyecekler.
Kulüpten sert ve net cevaplar verilmeli bu yabancı sınırı peşinde koşanlara.
Galatasaray'ın uzun süre peşinde koştuğu Alan Carvalho, takımıyla çıktığı son idmanda ciddi bir şekilde sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun uzun süre forma giyemeyeceği belirtiliyor. [ArabNews]
Beter ol lan dallama
Eyvah totem reis övdüyse yandıkHıncal Uluç: “Fatih Terim ve yönetimi ayakta alkışlıyorum. Alınan oyuncuların hepsi dünya yıldızı ve inanılmaz kaliteli oyuncular. Kostas Mitroglou çok kaliteli bir forvet. İkinci devre en az 15 gol atar.” Parçala Aslanım on Twitter
Adamlarin isi gucu zaten sahtekarlik, calip cirpmak, yolumuza tas koymak. Ama sezon sonu biz sampiyon olunca yuzlerindeki ifadeyi gormek te cok guzel oluyor.Arkadaşlar bu Fener in yaptığı yerli transferler boşa yapılmadı !
Medya yabancı sınırı algısı yapmaya devam edecek. Ya bunlar hiç akıllanmayacak mı ?
Bu konuda Beinsports a güveniyorum. Buna izin vermeyecekler.
Kulüpten sert ve net cevaplar verilmeli bu yabancı sınırı peşinde koşanlara.
Hocam muğlalı mısınTüm transferlerimiz hayırlı ve bol başarılı olsun en büyük GALATASARAY ...