Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın uzun süre peşinde koştuğu Alan Carvalho, takımıyla çıktığı son idmanda ciddi bir şekilde sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun uzun süre forma giyemeyeceği belirtiliyor. [ArabNews]

Beter ol lan dallama
Gebersin pezevenk.

Hadi gelmiş geçmiş olsun efsane bi transfer dönemi oldu çok kastık ama hollywood filmleri gibi sonu güzel bitti Yaşasın Galatasaray Ve Asil Galatasaray taraftarları

Arkadaşlar bu Fener in yaptığı yerli transferler boşa yapılmadı !

Medya yabancı sınırı algısı yapmaya devam edecek. Ya bunlar hiç akıllanmayacak mı ?

Bu konuda Beinsports a güveniyorum. Buna izin vermeyecekler.

Kulüpten sert ve net cevaplar verilmeli bu yabancı sınırı peşinde koşanlara.
Olucağını zannetmiyorum ama hadi diyelim oldu elimizdeki topçuların hepsi para eden adamlar ,bazılarını satıp piyasadaki en iyi yerlileri toplarız...

Tüm transferlerimiz hayırlı ve bol başarılı olsun en büyük GALATASARAY ...

Hıncal Uluç: “Fatih Terim ve yönetimi ayakta alkışlıyorum. Alınan oyuncuların hepsi dünya yıldızı ve inanılmaz kaliteli oyuncular. Kostas Mitroglou çok kaliteli bir forvet. İkinci devre en az 15 gol atar.” Parçala Aslanım on Twitter

Galatasaray'ın uzun süre peşinde koştuğu Alan Carvalho, takımıyla çıktığı son idmanda ciddi bir şekilde sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun uzun süre forma giyemeyeceği belirtiliyor. [ArabNews]

Beter ol lan dallama

Her işte bi hayır vardır demişler belkide burada olacaktı

Hayırlı olsun güzel bitti,şimdi arkamıza yaslanıp izleme zamanı.Umarım hayalimizdeki oyun ve sonuçlar sahaya da yansıyacaktır,bu konuda da Fatih Terim hocama güveniyorum.

Nöbet açık kalsın be devam edelim sezon sonuna kadar şu ortam Harika

Arkadaşlar bu Fener in yaptığı yerli transferler boşa yapılmadı !

Medya yabancı sınırı algısı yapmaya devam edecek. Ya bunlar hiç akıllanmayacak mı ?

Bu konuda Beinsports a güveniyorum. Buna izin vermeyecekler.

Kulüpten sert ve net cevaplar verilmeli bu yabancı sınırı peşinde koşanlara.
Adamlarin isi gucu zaten sahtekarlik, calip cirpmak, yolumuza tas koymak. Ama sezon sonu biz sampiyon olunca yuzlerindeki ifadeyi gormek te cok guzel oluyor.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Excited to be here @GalatasaraySK !
Thank you all for the warm welcome! Really looking forward to start playing and give my best for the fans and for the team to win!
#GalatasaraySK

MITROGLOU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt