Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok defans uyumunu merak ediyorum. Top her kalemize geldiğinde acaba ne halt yiyecek bizimkiler diye tedirgin ediyordu.

Maicon (1,91) ve Serdar Aziz (1,83)'ten

Liyunduma (1,92) ve Marcao (1,85)'e

Toplamda 3 cm uzamış stoper boyu :D

ama yinede bu sezon kafa toplarinda fena degildi müdafamiz.. defans oyuncusundan ziyade fatih hocanin bu konudaki dokunuslari cok mühim :) cünkü ondan önce ligin en cok kafa golü yiyen takimlarindandik

ama yinede bu sezon kafa toplarinda fena degildi müdafamiz.. defans oyuncusundan ziyade fatih hocanin bu konudaki dokunuslari cok mühim :) cünkü ondan önce ligin en cok kafa golü yiyen takimlarindandik

Riekerink dönemde asagi yukari her maç kafa golü yiyorduk heralde

Luyindama ve Marcao cidden ayağı çok iyi olan stoperler ayrıca bu özelliklerinin yanında genç ve agresifler nereden buldularsa kendilerini tebrik ediyorum.

Luyindama ve Marcao cidden ayağı çok iyi olan stoperler ayrıca bu özelliklerinin yanında genç ve agresifler nereden buldularsa kendilerini tebrik ediyorum.
Ve ikisi serdardan kat be kat iyi oyuncular. İki oyuncunun yıllık ücreti bi serdar etmiyor :) yerli oyuncu pisliğini gözler önüne seriyor

Ve ikisi serdardan kat be kat iyi oyuncular. İki oyuncunun yıllık ücreti bi serdar etmiyor :) yerli oyuncu pisliğini gözler önüne seriyor
Müthiş bir sistem kurduk yerli çöp parasına 2 kaliteli defans 2-3 tane de altyapıdan gelen oyuncumuz var mis gibi daha ne olsun

10 numara donem oldu ama keske yedeklere veya duserse ilk 11e 1.5 yil icin Fernandes alinsaydi.
Sanirim yaz icin 3 orta saha ve 1 sol acik transferi yapilir

Alan uçağa binmiş , saat 15:00 civarı inip fenerbahçe'ye imza atacakmış.

Şu kadro, kalite anlamında 2012-2013 sezonu kadrosu ile yarışır.

Hatta defansif anlamda daha iyi.

Eboue-semih-chedjou-riera

Mariano-luyindama-marcao-nagatomo

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt