Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün 3 mü 4 mü transfer yapariz

U21 hocamiz bunu begenmis

Yalniz Ndiaye gecen sezonun basindaki 3-4 mac ve bu sezon bir kac mac haric iyi degildi bizde, hele hele bahsedildigi gibi cok iyi falan hic degildi. Selcuk, de Jong vs gibi adamlardan sonra azicik tempolu ve savasan adam görünce gözünüz boyandi tabi hak veriyorum.

Stoke buna nasil 16 verdi ben hala inanamiyorum. Bu Ingiliz takimlari harbi enayi, keske daha fazla böyle oyuncu kakalayabilsek ya sunlara.

Yalniz Ndiaye gecen sezonun basindaki 3-4 mac ve bu sezon bir kac mac haric iyi degildi bizde, hele hele bahsedildigi gibi cok iyi falan hic degildi. Selcuk, de Jong vs gibi adamlardan sonra azicik tempolu ve savasan adam görünce gözünüz boyandi tabi hak veriyorum.

Stoke buna nasil 16 verdi ben hala inanamiyorum. Bu Ingiliz takimlari harbi enayi, keske daha fazla böyle oyuncu kakalayabilsek ya sunlara.
iyi olmamayı geçtim
inanılmaz kötü bu sene

Ligin tartışmasız en iyi devre arası transferi.
Nagatomo = Çöp
Marcao = Çöp

Müthiş futbol profesörleri
Marcao'ya kim çöp dedi

Nagatomo için de sıkıntı ters ayaklı olmasıydı.

Taraftarın bunları sorgulamasında bence sakınca yok, 6 ay önce 900 bin euroya alınan adam önceden beri izleniyorsa o dönem alınmalıydı mesela.

Nagatomo o dönem için en iyi seçenekti zaten.

bunlar son güne bırakır işi oradada fax çalışmaz transferi kapatırız .

Mitroglu yerine keşke linnesin arkadaşını alsaydık

Bu kasımpaşa habire bizi kazıklamak zorundamı diagne nere 13 milyon nere

2.5 milyona gidecekse maicon satmayalım daha iyi ya o ne öyle cücük gibi adam daha 30 yaşında 4 5 sene gideri var

Marcao'ya kim çöp dedi

Nagatomo için de sıkıntı ters ayaklı olmasıydı.

Taraftarın bunları sorgulamasında bence sakınca yok, 6 ay önce 900 bin euroya alınan adam önceden beri izleniyorsa o dönem alınmalıydı mesela.

Nagatomo o dönem için en iyi seçenekti zaten.

Coğu kisi cöp dedi
Nagatomu'yu dün gibi hatırlarım yarıdan fazla cöp diyen vardı.
Bu her tanınmamıs adama cöp deme huyu bu forumda cok fazla.
Ama cok haklısın sorgulanmasında hic sıkıntı yok. Elestiri her zaman olucak olmalı. Kafadan daha oynamadan cöp diyende art niyet arıyorum. Forumun hıncal ulucları coğaldıkca o gelen adam fazlasıyla katkı veriyo böyle devam etmelerinde hic bir sıkıntı yok :)

Mustafa Denizli: "Eren Derdiyok kalitesinde Türkiye’de kaç tane santrfor var?"

:asd::D

Yanlış anlaşılmasın Burak Yılmaz love larin fenevdrki forvetlerden çok daha iyi şuan Eren sene sonuna kadar 8-9 gol daha atar kasımpaşa da iyi orta kesen takımlarda atar Eren

Coğu kisi cöp dedi
Nagatomu'yu dün gibi hatırlarım yarıdan fazla cöp diyen vardı.
Bu her tanınmamıs adama cöp deme huyu bu forumda cok fazla.
Ama cok haklısın sorgulanmasında hic sıkıntı yok. Elestiri her zaman olucak olmalı. Kafadan daha oynamadan cöp diyende art niyet arıyorum. Forumun hıncal ulucları coğaldıkca o gelen adam fazlasıyla katkı veriyo böyle devam etmelerinde hic bir sıkıntı yok :)
İsim manyağı bir kesim olduğu aşikar o konuda akıllanma pek olmaz.

Gerçi Nagatomo isimli bir oyuncuydu, sanırım beklentilerin yükseltilip altının doldurulmaması yüzünden oluyor bu durum.

Mesela Chedjou kimdi de iyi transfer denildi geldiği zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt