Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isterse 40 gol atsın arkadaş 10mill uzeri bonservis yurtiçi bir futbolcuya verilmemeli.
Kesin net konusmamak lazım aslında
Ne olacaģı belli olmaz son dk is yatabilir
bugün 3 mü 4 mü transfer yapariz
3bugün 3 mü 4 mü transfer yapariz
Beyler şimdi biz bu kongolu stoperi aldık mı?
güvenilir kaynağımız 2,5 milyon euro olarak belirtti o transferin ücretiniMaicon un Japonya ya satışı gündemde.
6 m euro konuşuluyor. O satılırsa Luyindama alınacak.
iyi olmamayı geçtimYalniz Ndiaye gecen sezonun basindaki 3-4 mac ve bu sezon bir kac mac haric iyi degildi bizde, hele hele bahsedildigi gibi cok iyi falan hic degildi. Selcuk, de Jong vs gibi adamlardan sonra azicik tempolu ve savasan adam görünce gözünüz boyandi tabi hak veriyorum.
Stoke buna nasil 16 verdi ben hala inanamiyorum. Bu Ingiliz takimlari harbi enayi, keske daha fazla böyle oyuncu kakalayabilsek ya sunlara.
Marcao'ya kim çöp dediLigin tartışmasız en iyi devre arası transferi.
Nagatomo = Çöp
Marcao = Çöp
Müthiş futbol profesörleri
güvenilir kaynağımız 2,5 milyon euro olarak belirtti o transferin ücretini
Marcao'ya kim çöp dedi
Nagatomo için de sıkıntı ters ayaklı olmasıydı.
Taraftarın bunları sorgulamasında bence sakınca yok, 6 ay önce 900 bin euroya alınan adam önceden beri izleniyorsa o dönem alınmalıydı mesela.
Nagatomo o dönem için en iyi seçenekti zaten.
Mustafa Denizli: "Eren Derdiyok kalitesinde Türkiye’de kaç tane santrfor var?"
![]()
İsim manyağı bir kesim olduğu aşikar o konuda akıllanma pek olmaz.Coğu kisi cöp dedi
Nagatomu'yu dün gibi hatırlarım yarıdan fazla cöp diyen vardı.
Bu her tanınmamıs adama cöp deme huyu bu forumda cok fazla.
Ama cok haklısın sorgulanmasında hic sıkıntı yok. Elestiri her zaman olucak olmalı. Kafadan daha oynamadan cöp diyende art niyet arıyorum. Forumun hıncal ulucları coğaldıkca o gelen adam fazlasıyla katkı veriyo böyle devam etmelerinde hic bir sıkıntı yok![]()