Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhasebecileri sevmem nefret ederim ama o para cok ya yaziktir Gunahtir Gerekirse forvet almasinlar bi adama okadar para verilmez
satıştan kazanılan para banka faizlerine yani havaya mı gitsin?
sattığın dönemde aldın aldın zira bir sonraki dönem satacak adam bulamayabilirsin. ozan büyük bonus oldu. gerekiyorsa ki gerekiyor tüm satış artısını gömeceksin forvete. yapacak bişey yok.
buda bizimkilerin beceriksizliği.
forvetsiz sezona devam etmen demek seni şampiyonluktan da, cl gelirlerinden de eder. bunlarda yaklasık 4-5 diagne parası falan yapıyor.

emreyi kelepir fiyata birakacaklarsa acilen alsinlar. Aptal bir cocukta olsa 5-6 ay toparlansin yine 6-8 ler havada ucar elden cok rahat cikarirsin onun yetrneklerinin bir tik ustu oyuncular icin 50milyon eurolar konusuliyor.
Yabani at misali guzel bir egitimden gecirirsek yeni para kaynagimizi yaratiriz

Buna zaten katılıyorum .. bu konuyu en iyi hal eden Terim’dir ama Emre’nin ağır sorunları var bu belli olmuyor mu.. öyle futbol oynayıp da zevk alıp da çözülecek sorunlar değil gibi .. adamın surat ifadesi bile “ne yapıyorum burada .. annem babam nerede .. çocukluğumu geri verin “ diye bağırıyor .. birde baş edemezsen takımın kimyası bile bozulabilir .. adama kaç tane şans verildi .. ya adam bildigin Borussia Dortmund u salladı ya :)

Tamam aynı şeyi söylüyoruz az çok. Adamın elinden tutan olmamış. Elin Brondby takımında yetişmiş vs. Bilemiyorum, bence adam eder Terim. :)

emreyi kelepir fiyata birakacaklarsa acilen alsinlar. Aptal bir cocukta olsa 5-6 ay toparlansin yine 6-8 ler havada ucar elden cok rahat cikarirsin onun yetrneklerinin bir tik ustu oyuncular icin 50milyon eurolar konusuliyor.
Yabani at misali guzel bir egitimden gecirirsek yeni para kaynagimizi yaratiriz

emre'ye hiçbir avrupa takımı bu saatten sonra para vermez

G.Saray'ın Mitroglou teklifi;

1,5 yıllık kiralama

Yıllık 3,5M€ maaş

500 bin euro bonus

Benfica'nın da görüştüğü Yunan golcü, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor!

1548836038902.webp

meloyu da adam edemedi
ardayı da adam edemedi
ftye bu şekilde skiller yüklemeyi bırakın bence kendiniz zora sokuyorsunuz adamı
emre mor balotelli vs bunlar iflah olacak topçular değil ne ft ne başkası adam edemez bu tipleri
Senin görüşün saygı duyarım.
Ama Melo gibi bir adamı bir yere kadar yumuşatabilirsin. Bazen öyle karakterde adamların da olmak zorunda.
İyi örnek teşkil etmemiş olabilir, itici güç ve taraftarı gazlayan adamlar her zaman her yerde lazımdır.
Arda'ya parantez: Buradan giderken ülkenin sevdiği, Genç ve efendi Arda olarak gitti. Yaptıgı en buyuk magazin kız arkadasına sinema kapatmaktı.. Ne olduysa barca dan sonra oldu. Lutfen hatırlayalım.

Balotelli dünya yıldızı, emre mor değil. Arada sanki fark var abi..

Senin görüşün saygı duyarım.
Ama Melo gibi bir adamı bir yere kadar yumuşatabilirsin. Bazen öyle karakterde adamların da olmak zorunda.
İyi örnek teşkil etmemiş olabilir, itici güç ve taraftarı gazlayan adamlar her zaman her yerde lazımdır.
Arda'ya parantez: Buradan giderken ülkenin sevdiği, Genç ve efendi Arda olarak gitti. Yaptıgı en buyuk magazin kız arkadasına sinema kapatmaktı.. Ne olduysa barca dan sonra oldu. Lutfen hatırlayalım.

Balotelli dünya yıldızı, emre mor değil. Arada sanki fark var abi..
ben melo belhanda tarzı adamlara karşı değilim bu arada dediğin gibi lazım her takıma
ama anladık galiba ikimiz de birbirimizi
selamlar

Kap yok yine mi timsaha geldik dün yoksa

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne ve Mitroglu'nun beraber alınması hiç mantıklı gelmiyor bana. Nasıl oynatmayı planlıyor acaba Hoca merak ediyorum.
Eğer Diagne'den vazgeçtik deyip Mitroglu'nu alırlarsa buralar karışır.

Forum ekonomi konusunda berbat. Geçen birine borsada Galatasaray kağıtlarım var yükselmesini bekliyorum demiştim. Bilmiş bilmiş hayatta yükselmez sat demişti iyi ki satmamışım uçtu kağıt

Diagne ve Mitroglu'nun beraber alınması hiç mantıklı gelmiyor bana. Nasıl oynatmayı planlıyor acaba Hoca merak ediyorum.
Eğer Diagne'den vazgeçtik deyip Mitroglu gelirse buralar karışır.
Katılıyorum sana renktaş 2 isim banada mantıklı gelmiyor , bir tane kanatta da oynayabilen hızlı bir adam lazım biraz uydurma haber gibi geliyor bana yada bakın Diagne ile uğraştık herşeyi yaptık alamadık Mitroglou ile anlaştık gibi bir şey çıkacak ortaya. Bu arada Luyindama ve Trezeguet isimleri geçiyor. 3 tane oyuncu bildireceğiz Uefaya. Luyindama gelirse muhtemelen Maicon gideceğine göre Marcao-Luyindama ve Diagne olur bu 3 isim.

Böyle iskence hayatimda cekmedim. Bu transfer dönemini "basarili" sekilde atlatirsak herseye inanirim. Sampiyonlar Ligini alicaz deseler ona bile inanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt