Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
do itAdam ol seni fena harcarim gereksiz insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
do itAdam ol seni fena harcarim gereksiz insan.
Sokturma belana desem yeterli olur
Hoca Emre Mora veto vermeli degilmi? Serdari calisma kültüründen takimdan attip o sorunlu veleti getirmek, baya celiskili olmazmi? Hele Yunusu da Emreye yer yapmak icin satiliyorsa...
uA kurucuBu Suat Ateşdağlı kimdir ? Hayır cidden bilmediğimden soruyorum. Galatasaray'ın neyi oluyor.
rüzgarın poşet uçurmuyor be musapSokturma belana desem yeterli olur
%100 bağlantı gerçek. Galatasaray yarın akşama kadar bitirmeye çalışıyor diyor.yav dayıcım sen ne anlatıyon yine.
Bu arada Özgür Ayten adlı arkadaşa intiba edilmesinin nedeni nedir? Somut bir faydası mi oldu ki yoksa gündemdeki isimleri gelecek deyip gelmediginde yönetime topu atacak duyumculardan kendisini ayıran nokta nedir? Ben ne kaçırdım?
Albayrak fenerlilerle gorusuyormus diye yazdiydilar burada. Dogruluk payi var mi?Denklem:
Serdar yurtdışı tekliflerini reddediyor.
Serdar İstanbul'da kalmak istiyor.
Yönetim kümede kalma mücadelesi veren rakibimize bu mücadelesinde destek olmak istemiyor.
Kasımpaşa Diagne'den iyi para kazandı.
Soru: Serdar Paşa'ya gidecek mi?
Bu Suat Ateşdağlı kimdir ? Hayır cidden bilmediğimden soruyorum. Galatasaray'ın neyi oluyor.
seni ucurmaya rahat yeter be berkay. yeter'de artar be oglum.rüzgarın poşet uçurmuyor be musap
yabanci kuralindan dolayi olmuyor.Lan başkan kafayı yedi klübün anahtarını vermesin.
Fener'i öperek göndeririz gönderirsek. Fener'e kümede kalma mücadelesinde destek olunmaz. Paşa'nın hocası Dürülülülü hocam çok istiyor Aziz'iAlbayrak fenerlilerle gorusuyormus diye yazdiydilar burada. Dogruluk payi var mi?
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uçurseni ucurmaya rahat yeter be berkay. yeter'de artar be oglum.
Yarım saat arayla açıklayıp milleti coşturabilirler. Ama bu sefer de zamanlamayı iyi ayarlayamaz bizimkiler ve transfer sezonu biter.Tüm isimler tek bir KAP'ta mı gelecek acaba?