Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sen deyince baktım 18 m euro transfermarkt değerli bi japon var portimonensede o mu sergen?portekizde bi japon var o gelse keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen deyince baktım 18 m euro transfermarkt değerli bi japon var portimonensede o mu sergen?portekizde bi japon var o gelse keşke
Gomis reis bile duyumcu olmuş.
Ulan Galatasaray sen nası bişeysin.
Millet işi gücü ailesini bıraktı transfer yapılacak mı hayırlı mi olur diye sana kafa yoruyor.
Gecenin 1.30u 20dk da 200 mesaj atılmış Konuya.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15 milyon euro ya %50 hakkını aldı.Bu Marsilya bizden daha kötü yönetiliyor galiba Mitrouglunu 1.5 yıl önce 15 milyon euroya almışlar
Yani o da var aga bize direk katkı verecek gol atacak forvet lazım şuanda.forvet mevkisi hariç dediğin gibi olmalıydı bence de
ama ya tutarsa diye forward almak şu an ne derece mantıklı rdash
Garry de beğenmiş. Bir Arda gibi zırtolara bak bir bunlara. Daha çok sahipleniyorlar kulübü. Bir de yabancı sınırı gelecekmiş peeeh@Musap Aydinli Ver son dakikaaaaaaaaaaaaa
Gomis den Diagne ye: "Galatasaray forması ile rekorumu kır.."
çılgın atıodu benfiica'daBu Marsilya bizden daha kötü yönetiliyor galiba Mitrouglunu 1.5 yıl önce 15 milyon euroya almışlar
Dersi bıraktım... Santrafor bekliyoruzUlan Galatasaray sen nası bişeysin.
Millet işi gücü ailesini bıraktı transfer yapılacak mı hayırlı mi olur diye sana kafa yoruyor.
Gecenin 1.30u 20dk da 200 mesaj atılmış Konuya.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi