Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.140
- 2.091
- 2.118
Gomis veliahtini kendi secmis. Helal olsun reyis tutup kolundan getirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alan konusunda haklısın da cagne kırmızı gördü başak çaktı ligden koptular 15 gün önce vermeyip şimdi vermeleri de anlaşılabilir geliorBiraz daha ucuz olaydı iyiydi. Bu kazık da bizim yönetime yazar madem alacaksın teansfer sezonu açılır açılmaz başlasana pazarlığa. 1 ay alanın peşinde koştuk boşuna
13 milyon ... Diagne almışız....bayılacağım ben galiba.
.13 milyon ya
Eyvah.volkana haber verin manyak ikili operasyona geliyor
sucu reyiz değil mi bu yawAga gerçekten bu Atakan'a benziyor mu yani bakıyorum kimse de itiraz etmiyor, cidden kafayı yiyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 39958
Ya ne lüksü 8 aydır forvet bekliyor bu taraftar. 3 tane yedekte olsa da kesmez bizi artıkBenim tam anlamadigim sey. Mitroglou ve Diagne lüks olmazmi? Ikisini beraber normalde hoca oynatmaz gibi geliyor bana. Bunlar bir de 2,5 milyon ve fazla maas alir ve yedek olmayi istemez.
Benim olmuş 3 sene. Ben nasıl başka yemek yiyeyim. Ama başkaları yesinGecen yakinda evleniyorum diyodun hiyaragasi
ne 13ü ya.nevzat uydurması.10 milyon+erene biter o iş13 milyon ... Diagne almışız....bayılacağım ben galiba.
.13 milyon ya
4-4-2 ye dönüyor olabiliriz.Benim tam anlamadigim sey. Mitroglou ve Diagne lüks olmazmi? Ikisini beraber normalde hoca oynatmaz gibi geliyor bana. Bunlar bir de 2,5 milyon ve fazla maas alir ve yedek olmayi istemez.