Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamın aleykum yoğun transfer döneminin kalbi kırık mücahitleri

tenor.gif

Muhalif taraftarin istedigi forvet :
- Kariyeri super olsun
-Genc olsun-
-Zimba gibi olsun
-Suana kadar 50 macta 198 gol atsin
-Zenci olsun
-Fm profili super olsun
-Bi onceki takimi 50 milyon euroya alsin
-Suanki takimi sampiyonluga oynasin

En onemlisi de bedavadan biraz pahali olsun
Aynen öyle herşeye bir kulp buluyorlar.

Belhanda Diagne’ye bile gol attırmayı beceremezse sene sonu acilen o 10 noyu bıraksın

Arkadaslar forumda saglik bolumu veya sac ekimi hakkinda bir bolum varmidir ?

Bu seneki Ndiaye 'nin performansından hiç memnun değildim ama Göztepe maçında o zemine rağmen partneri Selçuk olmasına rağmen çok iyi futbol oynadı, aslında Ankaragücü maçında da iyi katkı verdi 1 gol 1 asist ile oynadı Sivas maçında da asist yapmıştı

Eğer böyle oynarsa zaten Fatih Terim 'in takımdan keseceği son oyuncu olur Ndiaye ama bu sene çoğu maçtaki gibi salak saçma oynarsa işi zor...
diganeyi begeni yo musun

şimdi yunus yetiştiği takımının formasıyla ilk ve son hattrickini mi yaptı bugün.. ben de ağlıyorum şu an

Forvet geldiğine göre iç sahada berabere bile kalmayız artık

Bizimle alakası yok ama yazmadan edemedim. Ne zaman şu Antu'ya girsem veya FB'lilerin yorumlarını okusam sitcom izlermiş gibi hissediyorum. Diagne'ye de bok atmalar şimdiden başlamış. Herifler zır futbol cahili olduğu gibi, bir de inanılmaz çekilmezler.
Herifler aldıkları bütün futbolcuları haklarında en ufak bir bilgi olmadan övüyor, bizim aldığımız bütün futbolculara yağlı kazık diyorlar.
Sene başında çok net hatırlıyorum. Bu Reyes çöpü için oh beleş, ilerde 20M'a filan satarız diyen mi dersin; Ayew Garry'i kucağında hoplatır diyen mi dersin; Slimani gol rekorlarını alt üst eder diyen mi dersin; Frey tam bizim ligin adamı, çok katkı sağlar diyen mi dersin... :D

Bunlar niye böyleler lan. En son Serdar Aziz ne abi, bizim Nöstater bundan 2 gömlek üstün filan diyorlardı.

Anderlecht, Galatasaray'a Yunus Akgün'ün transferi için 3.5 milyon euro + sonraki satıştan %30 pay teklifinde bulundu. Belçika ekibi, Galatasaray'ın cevabını bekliyor.

Şöyle bir olay var. Sene başından beri forvetsiz oynuyoruz ve ligin en çok gol atan takımıyız

34 lig maçında 32 gol 4 asist ile oynayan Mbaye Diagne 'nin geldiğini hesaba katalım :unsure:

Birde Emre Akbaba ve Nagatomo ikilisinde bu takıma katılacağını düşünelim

Ligin ikinci yarısında çok ilginç şeyler olacak ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt