Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya çok kritik maç alırsak sampiyonuz o derece

Bizimle alakası yok ama yazmadan edemedim. Ne zaman şu Antu'ya girsem veya FB'lilerin yorumlarını okusam sitcom izlermiş gibi hissediyorum. Diagne'ye de bok atmalar şimdiden başlamış. Herifler zır futbol cahili olduğu gibi, bir de inanılmaz çekilmezler.
Herifler aldıkları bütün futbolcuları haklarında en ufak bir bilgi olmadan övüyor, bizim aldığımız bütün futbolculara yağlı kazık diyorlar.
Sene başında çok net hatırlıyorum. Bu Reyes çöpü için oh beleş, ilerde 20M'a filan satarız diyen mi dersin; Ayew Garry'i kucağında hoplatır diyen mi dersin; Slimani gol rekorlarını alt üst eder diyen mi dersin; Frey tam bizim ligin adamı, çok katkı sağlar diyen mi dersin... :D

Bunlar niye böyleler lan. En son Serdar Aziz ne abi, bizim Nöstater bundan 2 gömlek üstün filan diyorlardı.
Çünkü MALLAR

O değilde Diagne ve gelirse Luyindama ile birlikte kadro çok iyi olmadı mı ?

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-Ndiaye-Onyekuru-Belhanda-Feghouli-Diagne.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizimle alakası yok ama yazmadan edemedim. Ne zaman şu Antu'ya girsem veya FB'lilerin yorumlarını okusam sitcom izlermiş gibi hissediyorum. Diagne'ye de bok atmalar şimdiden başlamış. Herifler zır futbol cahili olduğu gibi, bir de inanılmaz çekilmezler.
Herifler aldıkları bütün futbolcuları haklarında en ufak bir bilgi olmadan övüyor, bizim aldığımız bütün futbolculara yağlı kazık diyorlar.
Sene başında çok net hatırlıyorum. Bu Reyes çöpü için oh beleş, ilerde 20M'a filan satarız diyen mi dersin; Ayew Garry'i kucağında hoplatır diyen mi dersin; Slimani gol rekorlarını alt üst eder diyen mi dersin; Frey tam bizim ligin adamı, çok katkı sağlar diyen mi dersin... :D

Bunlar niye böyleler lan. En son Serdar Aziz ne abi, bizim Nöstater bundan 2 gömlek üstün filan diyorlardı.
Yav işte bu kafayla gittikleri için küme düşmeme mücadelesi veriyor ya adamlar ...

Diagne 1.93, Kostas 1.88. Mariano ve Feghouli'nin ortaları arkada Onyekuru derken saçma sapan şeyler olur.

Ayrica Diagne transferi karizma transferidir. Üç kurusluk baskan bozuntulari Galatasaray markasiyla tasak gecer hale gelmisti olay. Simdi onlar dusunsun. Destek olalim

O değilde Diagne ve gelirse Luyindama ile birlikte kadro çok iyi olmadı mı ?

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-Ndiaye-Onyekuru-Belhanda-Feghouli-Diagne.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu kadroda içime sinmeyen tek bir tane bile adam yok. Çoğu ayrı ayrı ligde kendi mevkisinin en iyi oyuncuları ...

Diagne + Mitroglou + Luyindama agzimi sulandirmakta

Fakat Yunus Akgun kardesimizin huzunlu veda hat-trick'i gogsumde bir siziya sebebiyet vermekte

Kulüp Gomis'ten rica ederek Diagne'yle buluşmasını ve o açıklamayı yapmasını istesin olabilir mi?
Tesadüfen Gomis ile Diagne nasıl karşılaşsın ?

Bu kadar beklediklerine göre her seçeneği düşünüyorlardir.
Hesap kitaba girmeden keyfini çıkarmak lazım şu saatten sonra.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ceremesini hep biz cekiyoruz reyiz adamlarin keyfi yerinde cok cokta ceker giderler sonraki gelen "aa enkaz birakmislar transfer yapamiyoruz" bunları duynaktan brn biktim isin ozu.
Balotelli-pato vs pahali oluyor bonservissiz gelecek bu adamlar pahaliyken 2 yillik ucretiyle birlikte diagne 19 milyon euroya geliyor. Hangisi daha pahali ben cozemedim patoya cindr aldigi parayi versen yine 2 yilda ayni ise geliyor.

Korkuyorum haci bu isi bu noktaya bilerek biraktilar diye korkuyorum. Bir futboleaks belgesinin icinde bizim yoneticilerin adini gorursem sasirmam. Az buz degil 4m eren 2.5 donk
13 diagne
masallah adamlar yıllik 5 milyondan 4 sene gogus sponsorlugu olarak ismimizi yazdirsalar yeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt