Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim ortada dolanan bonservis gercek degildir. 6 aylik arastirma sonunda 13 milyon euro'ya Diagne'yi aliyosak, teknik ekip, scout bozuntusu ve yonetim tumu sinifta kalmistir.

DyGhWUKWsAATeYg.jpg

Umarim ortada dolanan bonservis gercek degildir. 6 aylik arastirma sonunda 13 milyon euro'ya Diagne'yi aliyosak, teknik ekip, scout bozuntusu ve yonetim tumu sinifta kalmistir.

1 aydır para düşünmekten gına geldi. İzlerken keyfini çıkarın. Yöneticiler düşünür parayı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

34 yaşındayım..Hatırladığım kadarıyla; Batista'dan N'diaye'ye kadar ligimizden bir çok yabancı transferi yaptık.. Bunların çoğu da tutmadı ve zarar ettik.. Eğer Diagne'yi aldıysak, İlk defa ligimizden yabancı bir forvet almış olacağız yanlış hatırlamıyorsam.. Genelde fener yapardı böyle şeyleri Emenike, Fernandao falan.. Şu 2 örneği görünce tırsmıyor da değilim ama inşallah beklediğimize değer ve camiamıza hayırlı olur..

Elimizde 14 milyon oldugunu sanan yeni cagin polyannalari çıkmış ortaya yine. Ha cebimizden biz veriyoruz kasa kolayligi derseniz reyiz diye alkislayalim

Kral Gomis..

Ekli dosyalar

• gomis.webp
    gomis.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 144
Emre Mor haberleri Yunus gideceği için çıkmıştır zaten. Emre +Diagne + Kostas + Luyindama 2 günde 4 transfer imkansız ama iyi olurdu

Bunun yanına mobil gezen çalım yeteneği iyi bir forvet alsak varya pato alan tarzı eskilerden örme saviola martins gibi hayal edemedim anasını satayım.

Scout ekibini yetersiz bulmakla birlikte, scout ekibinin pek dikkate alındığını düşünmüyorum.

alan da gelsin diagnenin yanına ya da pato

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt