Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
KAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP GELSİNNNNNNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fizik olarak çöp o cocuk ya,ama yetenekli.serbest kalmıs.sözleşme uzatmadık.oben o fizikle kaybolur yutarlar@Sergen Zeren obeni izliyorum da yetenekli cocukmus nedem fenere biraktik ki
yazın da tum transfer butcesini emre akbabaya gomup santrafor almamıslardı. emre de 3 mac sonra sakatlanınca elimizde patladı. insallah bu diagne de 3 mac sonra sezonu kapatmaz.
bu yonetim kalırsa bir dahaki transfer doneminin son gunu kırarız kendi rekorumuzuDiagne Galatasaray’ın en pahalı bonservise aldıgı oyuncu diye tarihe gecicek galiba.
Ben hala bu Diagne olayına inanmıyorum,ya da inanmak istemiyorum.Diagne Galatasaray’ın en pahalı bonservise aldıgı oyuncu diye tarihe gecicek galiba.
Bu mitroglu sığırı için ne diyorsun?Buna yeter artik s.gitsin artik dedigim icin 2 gün mü ne ceza yedim.
Bu herifi alirlarsa cok pis söverim, iyice sogudum adamdan resmen nefret eder hale geldim 1 aydir her gün her gün bunun ismini gördügümüz icin.
Bu mitroglu sığırı için ne diyorsun?
Eğer bu öküzü alırlarsa ben de cezayı aldım demektir.
Kasımpaşa 11'iMuslera
Mariano luyindama marcao nagatamo
Savanier badou
Trezeguet Feghouli Onyekuru
Diagne