Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parayı sene sonu harcayamıyoruz.

Daha orta sahadan Ndiaye ve Onyekuru gidecek kanattan. Onların yerini doldurmak için de sadece satılacak Belhanda var. Kaldı ki onun da yeri dolmak zorunda.

Satınca para edecek birini şimdi alamazsak transfer falan yapamayız artık uzun süre.

Neden harcayamıyoruz ki tam bilgim yok o konularda

Maicon out Luyindama in olayına sadece Özgür renktaşımızın lafıyla inanıyorum adam daha bu işin lafı geçmeden söyledi burada ve sonrasında medyaya düştü..Maicon ciddi anlamda rezil oynuyor son 1 senedir ilk 6 ay gayet iyiydi..Hatta bu haliyle takımda kalırsa üzülerek söylüyorum semih 11 başlar ilerleyen zamanda..Luyindamayı hiç izlemedim ama scout ekibi marcaoda biraz güvenimizi kazandı umarım başarılıdır

Savaş Çorluya mesaj gelmiş şimdi canlı yayında söylüyor. Bankadan gelmiş Galatasaraydan Kasımpaşaya 10 milyon euro para akışı gerçekleşiyormuş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon marcao mariano fernando bu adamlar iyi uyum yakalamisa benziyor eski savunma defolari azalmis gibi bence bozmayalim sonucta maiconu satıp ramos almayacagiz

Neden harcayamıyoruz ki tam bilgim yok o konularda

FFP sadece bulunduğun transfer döneminde sattığın kadar ala izin veriyor.

Bu dönem transferden gelen parayı harcayamazsan kasada borçlara veya futbolculara senelik o kadar verebilirsin.

Emre Bol : Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun

Kaldı €7,5m.. Maicon €6m’a pazarlanırsa €13,5m Luyindama, Kostas ve Mor’a kalıyor

10+3 bonus olacak demek ki

Donanımhaber forum dan bir arkadaş :

1)Abdulrahim Albayrak ve Fatih Terim'in arasının bozuk olduğu iddiaları külliyen yalan.

2)Spartak Moskova külubü ile Ze Luis için yapılan görüşmelerde , Moskova klubünün temsilcisi Galatasaray'ı "küçümseyen" paranız yetmez gibisinden cümleler kuruyor. Galatasaray'ın 10 milyon euronun üzerine çıkmasıyla iş ciddiye biniyor fakat biz teklifi yükselttikçe Rusların talepleri artıyor. Bunun üstüne yönetim masadan kalkıyor.

3)Diagne transferi için İLK HAMLE direk oyuncudan yani Diagne'den gelmiş. Diagne hem Kasımpaşa yönetimine hem Galatasaray yönetimine "görüşmeleri" için talepte bulunuyor. Albulrahim Albayrak ve Turgar Ciner yüz yüze görüşüyor , Mustafa Cengiz görüşmeye telefonla katılıyor.

Kasımpaşa oyuncuya 11 milyon € luk teklif aldıklarını ve bu rakamın altı için pazarlık dahi yapmayacaklarını belirtiyor. Bunun üzerine görüşmeler başlıyor ve son olarak bonuslar dahil 13-13.5 milyon euro civarında anlaşma sağlanıyor. Galatasaray denkleme Trezeguet ve Eren Derdiyok'u da eklemek istiyor ama Kasımpaşanın Trezeguet için 10 milyon fiyat çekmesi ve Eren'in maaşının tamamını karşılamak istememesi sonucu bu opsiyon rafa kalkıyor.

Trezeguet ve Eren için aslında yazmak istediklerim var ama yalancı çıkmak istemiyorum o yüzden susuyorum.Ama bu iki isim de masada.

Şuan Galatasaray Diagne'yle tamamen anlaşmış durumda.Kasımpaşa ile de anlaşmış durumda diyebiliriz. Ödeme planı ve ödemenin hangi bankalar üstünden yapılacağına dair son görüşmeler yapılıyor.

4) Serdar Aziz meselesi kör düğüme dönmüş durumda. Öncelikle Serdar'ın kulüpten 2.6 milyon euro alacağı olduğu konuşuluyor bu rakamlar KÜLLİYEN YALAN. Serdar'ın kulüpten alacağı 1 milyon euro 200bin euro , menejerinin alacağı 500 bin euro civarı ve bu para için hem oyuncuya hemde menejerine senet verilmiş.

Yani geçte olsa hakettikleri parayı çatır çatır alıyorlar. Oyuncuya "borçlu" olma gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca Serdar'ın yaptığı açıklamada söylediği " alacaklarım için kulübe ihtarname çekmedim , sözle bile dile getirmedim" doğru.

Serdar , Fenerbahçe ile görüşmesi sonrası eğer Galatasaray bonservis talep etmezse hem kendisinin hem de menejerinin bu alacaklarından vazgeçebileceğini kulübe iletiyor. Yönetim önce bu fikre sıcak baksada , taraftardan gelen tepki sonrası geri adım ayılıyor. Serdar ise FB işi yatınca "hiç bir yere gitmiyorum" diye rest çekiyor.

Serdar'ın hem kulübü alacakları konusunda "darlamaması" hemde ayrılması istendiğinde sıkıntı çıkmarmaması , yönetimin gözünde Serdar'a sempati kazandırıyor. Yönetim , Fatih Hocanın kapısını "af" için çalıyor ama Fatih Hoca kesin bir dille bunu reddediyor.

Fakat Serdar'a oluşan bu sempati son 3-4 günde antipatiye dönüşüyor. Serdar Aziz için Galatasaray kulübüne resmi 4 teklif geliyor. Bunların 1i Premier lig takımı Fulham , 1i Championship takımı Queens Park Rangers ve 2 La Liga ekibi Levante ve Alaves'ten resmi teklifler geliyor. Serdar bu teklifleri "maaş kötü" , "lig sırası kötü" , "küme düşebilir" gibi gerekçelerle REDDEDİYOR. Şuan Serdar'ın akıbetinin ne olacağını kendisi dahil kimse bilmiyor.

5)Mitroglu kiralık haberleri doğru. Biz 6 ay teklif ediyoruz , oyuncu ise 18 aylık sözleşme talep ediyor. Burada medyaya yansımayan bir sıkıntı oyuncunu bizim dışımızda da çok ciddi taliplerinin olması ve oyuncunun bizden DİĞER KULÜPLERDEN DAHA YÜKSEK ÜCRET TALEP ETMESİ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt