- 21 Ocak 2010
- 72.667
- 51.104
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek değil, geldi renktaş. İşlemlerin hepsi bitti. Serdar da Fener'e değil de Paşa'ya gidecek gibi duruyor.Hocam Japonlar Podolski'ye bile 6 vermedi, Maicon'a hiç vermezler.
Siz sanırım 2.5 milyon euro ya sattık demiştiniz. Adı geçen stoper gelecekse sıkıntı yok![]()
Peki hocam biz bu luyindamayı nasıl 9 milyona alacağızEvet renktaş.
Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.
@Hayri Cund
renkdaş emailleri kontrol eder misin , artık girin şu kapı yav..
Ekli dosyayı görüntüle 40010
Okurken orgazm oldum.-------------Muslera----------
Maicon-Luyindama-Marcao-Nagatomo
---------Fernando--Ndiaye-------
Feghouli----Belhanda---Onyekuru
-------------Diagne-----------
Mücadele gücü yüksek taş gibi takım oldu bence.
Dün %30 sonraki satıştan pay diyorlardı medyada. Olur da patlarsa 15 civarı giderse oradan da iyi para gelirYunus'un gitmesi üzücü olur cidden. Bence de 6 verecek keriz Arap'lardan bile zor çıkar.
Bütçemiz yetiyor mu bu transferlere luyindama hakkında 9m konuşuluyor? Birde 2. forvet olarak alınan ve yedek olması beklenen Mitroglou için yıllık 3.5m maaş ve bonuslar deniyor bu doğru mu ?Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.
Önce Diagne açıklanır diye tahmin ediyorum taraftarın gazını almak için.Yunus falan satıldıysa tepki olmasın diye en son açıklarlarİlk KAP hangi isim olur ne diyorsunuz ?
Hocam forma iddiasına giren arkadaşı unutma.Dün de söyledim; Diagne, Luyindama ve Mitroğlu bitti. Emre Mor için yönetim ve Fatih hoca toplantı yapıyor. Hoca okeylerse yönetim getirecek. Yunus 3.5 m euro Anderlecht'e gitti, Maicon 2.5 m euroya gitti. 6 yazan arkadaşlar çok sağlam sıkıyor maalesef ama bu devirde Maicon'a 6 verecek takım da imkansız yani akıl var mantık var.
Olunca da erişmem, moderatörü senin kadar saçma bir ortamda bunları paylaşayım ki? Diğer moderatörlerden kaynağımı sorsaydın, benim kadar garanti haber getiren bir arkadaş olmadığını görürdün. Tehditlerinle başka kullanıcılarla eğlen canım.Bunlar olmazsa foruma bir daha erişemezsin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız adam kendine gelen bilgiyi iletiyor. Ne demek erişemezsin edemezsin filan hayırdır? Saçma sapan konuşmayı kesin bence. İyi niyetiyle buraya ileten birine benziyor.Bunlar olmazsa foruma bir daha erişemezsin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
-------------Muslera----------
Maicon-Luyindama-Marcao-Nagatomo
---------Fernando--Ndiaye-------
Feghouli----Belhanda---Onyekuru
-------------Diagne-----------
Mücadele gücü yüksek taş gibi takım oldu bence.
yunusa kim niye tepki versin yawÖnce Diagne açıklanır diye tahmin ediyorum taraftarın gazını almak için.Yunus falan satıldıysa tepki olmasın diye en son açıklarlar
Değeri tamamen düştü. Yazın satabilseydik evet o paralar olurdu ama bu seneki sakarlıklarıyla kendini bitirdi bence çok zor 6mMaicona kiralamak için 3 M veriyorlardı abartmayın gayette satılır 6 Milyona
Mariano olacak
Varmıydı vardı Allah Allah, ne abartacam sanki babamınoğlu. Şu an birşey biliyor mu dedim ben nerenle okuyosun. Sokayım kartına ben ne diyom sen ne anlatıyonYav bırak şeref aydın'mış. Aptalın teki. Kısa bir süre kaynağı vardı o kadar. Amma abarttınız. Şu an bir bok bildiği yok. Gitsin önce kırmızı kart sarı kart ne demek onu öğrensin.