Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kap bi geliyormuş efecan karaca gs de

kapa girmek nedir abi ya zaten twittera düşücek herşey

Param olsaydı direkt yarın forma alırdım destek amaçlı.İmkanı olanlar storelara hücum etsin.

Cagne kostas aynı anda oynarmı ki!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kap a giremezsin tabi yenileme tuşu F5 olunca. Millet gelene gidene Fener'e Söve Söve basiyordur

Fatih Terim, Yunan golcü Kostas Mitroglou'na oynama garantisi vererek oyuncuyu ikna etti. Mitroglou kiralık olarak 1.5 yıl Galatasaray forması giyecek. Galatasaray, Mitroglou'na 1.5 yıl için 5.25 milyon Euro ödeyecek. Kulübü Marsilya'ya ise ücret ödenmeyecek. (Fanatik/Özel)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kap serverleri temsili

1548868791670.webp

Galatasaray'ın resmi Youtube kanalı, 1 saat 15 dakikada 55 bin civarında yeni abone kazandı.

Tarihte ilk kez bir takımın taraftarları 38 yıldır aralıksız hizmet veren Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)’ı kitlemiştir!

Daha transfer olacak ama o yüzden diyorum.

Maicon un satışı

Luyindama

Mitroglou
Yalnız şu anda KAP'a bildirilecek adamların büyük ihtimal belgeleri falan hazır. Sadece KAP'tan açıklama gelecek bitecek. Bunun bizimle bir alakası yok. Bizimkiler bu arada Lyiundama'nın evraklarını hazırlayabilir atıyorum. Kimse bizimkilerin elini kolunu bağlamıyor hocam. Transfer bittikten sonra bu işler kolay eğer son yarım saate bırakmazsan Grotz transferi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt