Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olsam şöyle bir video yapardım

diagne şişhane'den akbil basıp metroya biniyor(sadece elleri ve ayakları görünüyor), aslantepe'de inip stadı uzaktan izliyor. zoom, marş. ve suratı görünüyor

Cagne kostas aynı anda oynarmı ki!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özet Bilgi
Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi Hk.

Açıklamalar

Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Aşağıdaki mesajı yazıp Diagne transferini bonservise verilen paralar yüzünden eleştirmiştim -hala o noktadayım- ama transfer gerçekleşti sanırım. O yüzden Galatasaray'a hoşgeldin Diagne diyorum. Umarım iyi bir performans sergiler hem Galatasaray'a hem kendisine kazanım sağlar. Diagne için en güzel olasılık kalan maçlarda 8-10 civari gol atması, şampiyon olursak seneye CL'de parlaması ve devre arasında ya da sezon sonunda da en azından vereceğimiz bonservis parasına satılması olur.

https://www.gscimbom.com/threads/transfer-nobeti-kap-ve-resmi-site-coktu.185532/post-10577151

Yüzyılın kapağı bu olsa gerek..

"Sırf 17 maçta 20 gol attı diye Diagne’ye 12 milyon Euro verilir mi? Onun yerine 19 maçta 20 gol atan Fenerbahçeyi alırdık "

Özet Bilgi
Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi Hk.

Açıklamalar

Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Teşekkürler Hayri Cund

4745745.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt