Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DyLTSgXWkAM7OkA.jpg

Ulan şerefsizler Diagne'den sonra açıkladılar tepki gelmesin diye

Arada kaynasın diye hemen forvet transferinden sonra yolladılar serdar’ı.

Serdar alacaklarından vazgeçip, üstüne cebinden ekstra ödeme yapıp sözleşmesini fesh ettiği yazılıyor. Fener'e gitmek istiyormuş.

Serdar defol lan umrumda değil valla hadi şu Luyindama ve Mitroyu da bitirin

Başından beri diyorum Serdar'ı göndermemizin sebebi daha biz kadro dışı bırakmadan fenerle görüşmesi ki şu anda görüldüğü üzere haber doğruysa alacaklarının üstüne bir miktar para ödeyerek sözleşmesini feshettirmiş. Sırf fenere gitmek için, fenerin transferde elini rahatlatmak için.

serdar kuş oldu artık...Alacaklarını hibe etti üstüne bir miktar odeme yapacakmış...Yani bu serdardan en az 3 milyon euro kasaya girecek demektir artı maaş bütçesi

Serdar Aziz'in sözleşmesi alacaklarına karşılık feshedilmiş. Serdar alacaklarının üzerine bir miktarda para verecekmiş bize. Böyle anladım.

Defolsun gitsin, sakat, karı kılıklı herif. Hayırsız olsun. Verilen bonservis bizim salaklığımız oldu, başında da söyledik. Bir sene falan bedavaya oynamış oldu işte.

Alınan bilgiye göre Serdar'ın alacaklarına karşılık bonservisi verilecek.

Serdar'ı fesh ederken 6 ay içinde Türkiye'de oynaması durumunda 4.5€ tazminat öder diye madde koyamamışlar mı ?

Bu gece sabah olmaz, peş peşe gelecek demekki haberler. Bi gelen bi giden hesabı ...

Böyle yönetimin!!! Ulan son güne kadar bekleyip enayi gibi 13 milyon bayildik diagne icin. Serdar da bedava gidecek yuh diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt