Sinan Yıkıcı
Yeni Üye
- 27 Ağustos 2018
- 10
- 5
- 248
Ahshahahah telefon kafayı yedi yanlışlıkla attım da nasıl siliniyor onu arıyordum.serdara sevinme şekli mi bu antuda
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahshahahah telefon kafayı yedi yanlışlıkla attım da nasıl siliniyor onu arıyordum.serdara sevinme şekli mi bu antuda
cok rahat gomez etkisi yaratacak gibi geliyor banadaMitroglou istemeyenlerdenim ama sanki ligin icinden gececekmis gibi bir his var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asıl mallık bu adama 1 yıldır para vermemek. Eğer o para verilseydi bonservis de alabilirdik.Serdarın piyasası varken sözleşmesini fesih etmek aptallık olmuş. Ama daha önemlisi şampiyonlukta emeği olmuş birinin bu şekilde gönderilmesi doğru olmadı. 30 maç oynadi 0 katkısı oldu diyen de net maldır.
mitroglu yerden de cok etkili.sol ayagını kullanıyo ama sag ayagı ile de golleri varYalnız Mitroglu da gelirse havadan korkunç bir takım oluyoruz. Korner serbest vuruş yandan ortalarda çok gol bulabiliriz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenere gidecek kadar satilik bir sahsiyetin GALATASARAYIMIZDA oynamamasi gerekir zaten.Serdar gittiyse sevinç falan kalmaz ortada
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nasıl kaldırdık rdas adamlar hala hükmediyor spora sanata, tüpçü duruyorsa yerindeher hinlik beklenir.
Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lumadayi Gelsin artik. Luganomuz olur cok cirkef ve sert bu herif
Nasıl yapacaksın 1 yıldır maaşını vermediğin adama?En azından bir Tolgay takası yapsaydınız bedava yollamak büyük çapsızlık.
O güzel transferlerin malesef hep eksik bir yanı vardı, kadro mühendisliği kötüydü. Ancak yine de Sneijder Drogba dönemi şu andan bariz daha güçlüydü. Bu seneki CL performansının tek sorumlusu bir forvetin eksikliği değil. Elbet gönül daha fazlasını ister ama seneye CL'de gruplardan çıkalım bana kafi gelir.Kewel döneminde stoper yoktu orta saha BAM üçlüsü vardı. Ve Podolski döneminde takım yine çöptü. Sneijder Drogba döneminde ise bekler sabri riera vs . idi. Aslında takım olarak iyi oyuncuların olduğu ender sezonlardan birini yaşayacağız fakat o kadar uçmanın da manası yok tabi.