Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz 2 kaliteli forvet aldik

Fener 2 stoper ve Moses, Castillo transfer buyuk ihtimal iptal Slimani kalacak diyorlar

Bjk Babel yerine oyuncu alinmadi, Q7 de gidiyor

Fatih hoca özel hayata çok vurgu yaptı
Serdar ın bu sene iyi çalışmadığını da görmüştür ben bile farkettim geçen sene ile çok fark var

Serdar eski tip futbolcular gibi ben oldum antrenman da idare ederim gencim sonrada hayatımı yaşarım yaptı

Serdar Fenerbahçe yi istiyor.

Kadro dışı bırakılan oyuncunun değeri düşer.

Serdar ın bizden alacağı var. Böyle olacağı baştan belliydi.

Giderse gitsin Luyindama gelsin önümüze bakalım.

1622417-34446092-640-360.jpg

futbol arena haberi ali naci kaynaklı degilse yalan olabilir.senad ok falan da haber yapıyo onlar da.fenerli muhabirlere göre serdar hep fenerde zaten

yarina kadar serdar kap gelmezse son dakikada serdar 3.5 milyon euro alacagini birakti diyecekler heralde.
Lan 10 gunde heriffin alacagi 2 kat artti:D
3.5 milyon Euro diye bir şey yok. 2.6 milyon EURO ve 1.2 milyon TL var. Adama 2.6 milyon EURO vermemişiz ki bu yaklaşık 1 yılık maaşı. 1.2 milyon lira gelecek bize ki bu da 250 bin euroya karşılık geliyor yaklaşık olarak.

Aspor un haberine göre Serdar üstüne para verecek. İşte bu fenerin vereceği paradır bence. 2.6 milyon euro alacağı varsa üstüne 750 bin euro alınacaksa gitmesi iyi olmuş. Eğer Maicon da satılıp yerine Luyindama alınabilir müthiş bir transfer sezonu demektir. Marcao+Diagne +Mıtroglou+Luyindama =Ozan +Rodriguez +Maicon +Serdar

Beyler kusura bakmayın da sadece geçen sezonun ikinci yarısı harika oynamış onun dışında bir sürü gerizekalılık yapmış Rodrigues 10 ediyor da . Geldiğinden beri ( geçen sezonun ikinci yarısı ve bu sezonun ilk yarısı ) ligin içinden geçmiş rekorlar kırmış ondan 1 yaş genç Diagne neden 13 edemiyor ? Mantıklı olun piyasa belli 7-8'e yapamıyorsun artık böyle transfer . Sikindirik ne yapacağı belli olmayan 19 yaşında Çek Liginde 1 gol 20 yaşında Çek Liginde 2 gol ve hayatının en iyi sezonunu yaşadığı bu sene Çek Liginin en iyi takımlarından birinde 17 maçta 9 gol atabilmiş Tetteh'e 12 milyon euro çekiliyordu ya . Diagne en azından bu parayı hak edecek kadar bir şey yaptı öküz gibi oynuyor kendi pozisyonunu da yaratan hayvan gibi bir şey . Fiyat normal kazık felan değil çok başarılı olur umarım uyum ve disiplin sorunu yaşamasın gerisi kolay . Diagne'yi sezon başı alsak şuan uzak ara lider + Şampiyonlar Liginde ikinci turdaydık muhtemelen .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt