Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar fb ye girince yüzü güldü Gürcanın...
Vay adi çakal..
Tolgayda iyi bir transfer diyor... ?

1 kap ile kalırsa bu gece yarın istediğimiz gibi bitmez bu dönem.Daha bir sürü giden gelen olucak sözde.

luyindama gelsin de gerisini hallederiz.ogün ve ışık kaan inşallah kazanılır stoperde.ışık kaanı da büyük paralara satabiliriz
Herkes stoper için Gökay ismini anıyor medyada ama Işık Kaan hızla gelişiyor ve üst düzey bir stoper olacak umarım. :)

Serdar Aziz Ulker Stadinda Fener formasini giymek uzere.

Türkülerin fb de çok olması inanılmaz büyük bir avantajmış...
Lan Gürcan.. Lan Gürcan...

Neyse bari fiko aliden intikamımızı almış.3.2 milyon nedir lan :asd:

SLe kalamzsak gelecek sene, men cezasi gelme sansi baya yüksek olur. Serdar dan fake gelir gösterip olmamis parayi harcayacagiz. Ilk on bir oynayan adamin maasini bir sene ödeyemiyoruz ve tüm transfer gelirini harcayacagiz gibi geliyor bana. Sampiyon olamazsak, baya agir bir fatura gelir bize ve FFPle sorun yasayabiliriz.

Bonservis olarak FFP çizgisinden çıkmış değiliz hala.

Ama yaz döneminde transfer olayı zor olacak. Şampiyon olsak da zor olacak. Zaten o geliri transfere harcayamıyoruz. Para edecek adam kalmadı elde doğru düzgün.

Ama FFP'nin ayrı maddeleri varsa (toplam kar zarar gibi) şampiyonluğun gitmesi durumunda onlarda sorun yaşayabiliriz.

Bjk de fener de guclenmeli. Bu gidisle 17'de 17 yapsak da sampiyon olamayacagiz anasini satayim

Dün maçta maicon statda bile yoktı değil mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Patlatalım bunun üzerine bir transfer daha. Luyindama Maicon satılmadan zor şimdilik FinansalFairPlay yüzünden de bakalım mitroglou geliosa gelsin artık

Marcao'nun olduğu iki maçta Serdar'ı hatırlayan var mı aramızda.. . mis gibi 3 milyona yakın para da cebimizde kaldı.. Keyfini çıkarın bu akşamın .. Mesela Miroğlu'yla Cagne beni doyurmadı.. Luyinduma + Mor'ların Emre'yi de isiyorum.. Bu kadar gergin bekleyişten sonra bu şekilde tüy gibi rahatlayabilirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt