Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bugün pek mutlu. Önce forvet transferi sonra ikinci takımın skoru keyiflendirmiştir.

sınır falan gelmez gelirse kendileri bilir herkes zarar görür,zaten alınabilecek yerli futbolcu yok sıradan adamlara para saçma dönemi geri gelir iyice batışa geçer ülke futbolu,yerli isim konusunda öne çıkan bir takım var mı bence yok aksine biz avantajlıyız altyapıdan dolayı..

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Onyekuru
Diagne

Luyindamada gelirse bu kadro ligde yenilgi yüzü görürse terim zor durumda kalır....Çünki kolayına yenilecek bir ekip değil bu 11

32a365e416069532e7d42754763f86ee.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis sola yatırmış.

Japonya'nın saat sabah 04:00...Maicon transferi Lyunduma gelecekse sabaha bitmiş olması gerek...

diagne buna saplaya saplaya yatirir kaldirir kadikoyde

Yavsaaakkkkk
IMG_20190130_220156.webp

Terim sana gey dese gey olduğunu kabul eder mıydın? Ciddi soru.
kusra bakma,aptalca bi soru.fatih hoca kulüpteki herşeyi bilen,kim ne bok yiyo bilen biri.sen gidip hocanın serdar hakkında aldıgı kararı ve ne dedigini biraz düşünüp serdar bişey yapmamıstır diyosan sorun var.eyvallah

Maicon gitmiyorum diye diretirse zaten uyuz oluyorumdum daha da uyuz olurum. Git oğlum artık istenmiyorsun burda, git Japonya'ya ne güzel ülke işte...

FFP'nin ilk yılında 20m zarar etme hakkımız var diye biliyorum bu bonvervis için mi tüm giderler için mi geçerli?

Serdar çok tuttuğum bir oyuncu değildi ama emeği geçti sağolsun...
Elinden geleni yaptı takım için...
Fb ye gitti diye itin g..üne sokmaya gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt