Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1m komisyon ne lan, hem de transferlerde cimri olan belcika'lilardan istiyor.

:red:

Mert Aydın: “Galatasaray ve Fenerbahçe’ye naçizane önerim: Eğer transferlere UEFA laf ederse, ‘Cengiz’i sattık’ desinler.”

Ali Naci Küçük:
ÖZEL- Yunus Akgün -Kulüplerin tüm şartlarda anlaşmasına karşın Yunus Akgün'ün menajeri Miki Stevic, Anderlecht'ten tam 1 milyon euro komisyon istediği için Belçika ekibi transferden vazgeçti..
Parayı geçtim herseyi geçtim bu menajerler ne şerefsiz ya ulan 18 yaşındaki çocuğun hayatıyla oynuyor serefsizler.

Marcao'nun olduğu iki maçta Serdar'ı hatırlayan var mı aramızda.. . mis gibi 3 milyona yakın para da cebimizde kaldı.. Keyfini çıkarın bu akşamın .. Mesela Miroğlu'yla Cagne beni doyurmadı.. Luyinduma + Mor'ların Emre'yi de isiyorum.. Bu kadar gergin bekleyişten sonra bu şekilde tüy gibi rahatlayabilirim..

Valla serdar in fb ye gitmesinin bu kadar konjsulmasi bile kompleks gostergesi.

Serdar 119 macin 65 inde yillik 2 milyona ounuyor, Marcao 800 bine oynuyor, fener 2.5 veriyormus serdara! Daha ne isterim?

Ben cok mutluyum. Bir de su maicon gitse de şu brugge deki stoper gelse o da maicondan az alacaktir hemde!

Menajer yüzünden gerceklesmeyen transferler cok tuhafıma gidiyor, bu kadar onemli olmamalı bi menajer

Yunusu derhal Trden bir takima kiralasinlar.

Arkadaşlar maiconu bu kadar yerin dibine sokmayın bence serdardan çok daha iyi stoper ayrıca marcaoyla iyi uyum sağladılar kalitesi kariyeri ortada

Bugün Büyük Galatasaray klübü perişan edilmiş,peşkeş çekilmiş dahili ve harici mihrakların işbirliği ile korkunc zararlara uğratılmışdır ve bütün bu rezaletleri şakşaklayan ihanet içinde taraftar gürühu türemişdir,bugün kara bir gündür...

Zaten maiconun gidip luyindamanın gelmesi ancak rüyada olurdu bu yönetimin forvet alabildiğine şükrediyorum.. Şu an tek zayıf karnımız maicon bir çılgınlık yapıp şunu sepetlemeleri gerekirdi.. Ama maicon-mariano-fernando-marcao-muslera bunlar çok iyi anlaşıyormuş biraz da bu ortamı bırakmak istemeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt