Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu luyindama yı izleyen varmı sırf transfer diye istiyoruz yinede ama

Ya ayni boklari Marcao gelince Bartali gelince de diyodun iddiali konusup her seferinde laflarini yiyorsun bir haftaligina ortadan kaybolup geri geliyorsun

Yallah simdi hadi antuya

sen yalan konuşuyorsun,bartali neden devre arası alındı,yaz kampını yemeyen takımın direnci ne kadar artar dedim,marcao konusunda olumsuz görüşüm fiyat biraz yüksek olabilir dedim onun dışında olumsuz görüşüm yok .. 12 milyon euro diagne için kazıkdır, serdarın satılması yerine değeri düşürülüp peşkeş çekilmesi rezalettir ,sende Galatasarayın batmasını isteyen bir fenerlisinki antu çöplüğünü öneriyorsun herhalde, hadi yallah sen git esas yuvana..

Ya ayni boklari Marcao gelince Bartali gelince de diyodun iddiali konusup her seferinde laflarini yiyorsun bir haftaligina ortadan kaybolup geri geliyorsun

Yallah simdi hadi antuya

sen yalan konuşuyorsun,bartali neden devre arası alındı,yaz kampını yemeyen takımın direnci ne kadar artar dedim,marcao konusunda olumsuz görüşüm fiyat biraz yüksek olabilir dedim onun dışında olumsuz görüşüm yok .. 12 milyon euro diagne için kazıkdır, serdarın satılması yerine değeri düşürülüp peşkeş çekilmesi rezalettir ,sende Galatasarayın batmasını isteyen bir fenerlisinki antu çöplüğünü öneriyorsun herhalde, hadi yallah sen git esas yuvana..

Alan mı
Yemin ederim keşke alsalar çıldırıyorlar billur geciyorlar 100 adam izledik falan diye oğlum siz harbiden inanılmaz bir fenerbahce hayal etmişsiniz vizyonunuza sokam.

Luyindama alınırsa iyi olacak . Maicona da biri bi zahmet desin sezon sonu zaten gidecen bizi bir daha adam aratarak uğraştırma diye

Eger alan yerine mitroyu aldiysak ve alan fbye giderse abv sizin

Beinsportsla anlasma 2022e kadar. Bence onlar yabanci sayisini 2022e kadar 12 nin altina düsürmezler. Sonra 8+4 gibi birsey cikartirlar ve umarim o zamana kadar bizde iki veya üc 2000-2001 yillilar bizim as oyuncularimiz olur
Bizim alt yapı gittikçe iyileşiyor takip ettiğim kadarıyla.

Daha Altan gelenler var. Şu yeni tesisleri de yapsak keşke en hızlı şekilde süper olur.

Beinsportsla anlasma 2022e kadar. Bence onlar yabanci sayisini 2022e kadar 12 nin altina düsürmezler. Sonra 8+4 gibi birsey cikartirlar ve umarim o zamana kadar bizde iki veya üc 2000-2001 yillilar bizim as oyuncularimiz olur
Bizim alt yapı gittikçe iyileşiyor takip ettiğim kadarıyla.

Daha Altan gelenler var. Şu yeni tesisleri de yapsak keşke en hızlı şekilde süper olur.

He yalan konusuyorum

Devre arasi Bartali gelse ne yazar hicbir sey degismez dedin mi demedin mi

Marcao komisyon transferidir dedin mi demedin mi

KUDURRRRR para var huzur var sikeci seni

Bugün Büyük Galatasaray klübü perişan edilmiş,peşkeş çekilmiş dahili ve harici mihrakların işbirliği ile korkunc zararlara uğratılmışdır ve bütün bu rezaletleri şakşaklayan ihanet içinde taraftar gürühu türemişdir,bugün kara bir gündür...
Hiç kimse tepki vermiyor farkındasın değil mi???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brezilyalılar para manyağıdır. Bence gitmek için ekstra para ister maicon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt