Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayi yerim alan Fbye giderse. Mitro nedir alan yerine

Muslera
Luyindama Marcao
Fernando
B 10
Mbiaye Diagne

Guzel bir iskelet olur fiziksel yonu kuvvetli ayakta kalan mucadeleci + iyi bir kondisyon ile rakipleri sindirir ve buyuk takim psikolojisini hissettirir

Ulan ne serdarmis arkadas, adam bugun bir aciklama yapti ya iynatin ya birakin diye bizimkiler aninda belese birakiyorlar adami fenere belese gidecegini bile bile

Ilk kadro disi kaldiginda cok elestirmistim ama madem yaptiniz birsey hakkini verin
Bu adam belese fenere giderse asil yonetim cok buyuk ihanet etmis olur

Yok kendi cebinden para odeyecekmis de bilmem ne, soylenen rakam 0,2 mln euro bile etmiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1548876941472.webp
Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Fernando

N'Diaye - Belhanda

Feghouli - Diagne- Onyekuru

Maicona emekleri icin cok tesekkur ederim,seni ve o kel kafanı hic hatirlamayacagiz.Hoscakal koca yurekli koca adam.

He yalan konusuyorum

Devre arasi Bartali gelse ne yazar hicbir sey degismez dedin mi demedin mi

Marcao komisyon transferidir dedin mi demedin mi

KUDURRRRR para var huzur var sikeci seni

komisyon transferi diyen rezildir bu iftirayı atanda rezildir,devre arası yükleme olmaz yükleme yaz döneminde olur diyen benim bunu hangi spor adamına sorsan sana öğretir.. seni utanmaz fenerli işin gücün Galatasarayın batırılması için uğraşıyorsun..

alan fenere gitmesi mümkün degil adamlar slimaniyi gönderemedi gönderseydi castillo almislardi.

Maicon maaşı beğenmiyorsa, maaşının birazını da biz verelim. Luyindama zaten düşük maaş alır.

Maicon'u ikna etmek kolay. Cebine üç kuruş sıkıştırırsın. Gerekirse sponsor bulunur. NEF'ten destek istenir. Maicon'a elden 1-2m Euro çıkılır. O zaman seve seve gider. Mühim olan Liege'deki eleman ve kulübüyle anlaşabilmek.

Maicon 2.2m euroyu ve brezilya çetesini bırakıp gidemiyor tabi,ben olsam bende gitmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt