Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya rakibimiz dahi değil Alan gelse ne olur adamların kalesi boş sol bek Hak forveti Slimani orta sahası Topal yazarken küme düştüm resmen hala korkuyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon olm bak karın da terk etmiş zaten. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Hadi abi hadi.

Feg ve onyekuru ıle lıg btmez.Hem sagda hem Solda oynayabılen hızlı bır adam şart.Bence alacaklar.

mayısda burda olmayan kaçan utanmaz rezildir bunu aklından çıkarma,senin gibi Galatasarayı batırmak için sinsi sinsi çalışanlardan korkumuz yok bizim..

Ben her mayista buradayim sen Gomis gittigi gun uye oldun

Takip etmiyorum sanma bana birdfucker da derler

Pesindeyim hadi simdi git goztepe maci icin totem yap

Tolga - Tolgay - Ekici - Topal - Jailson - Elif - Benzia - Alper

Bunlar harbiden gerizekali

Menajerlere ödenecek ücret tutarının ve ödeme koşullarının sözleşme ile belirlenmesi zorunludur.
Taraflar menajerlik ücretini; FIFA’nın tavsiye niteliğindeki düzenlemesini (Aracılarla Çalışma
Talimatı)’nı esas alarak belirleyebilecekleri gibi serbestçe de belirleyebilirler.
(2) Futbolcu adına hareket eden menajerin ücreti futbolcunun yıllık taban brüt geliri üzerinden hesap
edilir. Söz konusu yıllık taban brüt gelirin hesabında diğer kazandırmalar (taşınır veya taşınmazların
karşılıksız kullandırılması ya da mülkiyetlerinin nakli), başarı primleri veya bonus ya da imtiyaz gibi
garanti edilmemiş olan menfaatler dikkate alınmaz.

Mitroglu sabah 4’te İstanbul’da olur heralde. 1,5 yıllık bedelsiz kiralama yaparız diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabahtan beri yazıyoruz.

Kapcik ağızlı forvetler geldimi diye ..

Gece uzun... Kahve,çay çerez loading ligin....

Serdar'ın gidişinden ffp ye 2.4 milyon € yansıyacak. Bence boşuna yollamadılar, Yunus'tan para gelmeyince Luyindama'yı almak için Fenerbahçe'ye yolladılar.

Forum ikinci bir Ahmet abiyi kaldırır mı bilmiyorum artık....

Oda hemen like çekmiş mesajın altına. Yoldaş buldun Ahmet Abi.

Belhanda ve Sinan’da kanat oynar zorunlu durumda.Yunus kalıyorsa o da bir seçenek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt