Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne kaç maç sonra sahada?

mitroglu yarın saglık kontrolünden gececekmiş.yarın istanbulda kaynak lequipe muhabiri

Ahmed abi sadece Terim dusmanidir, ayni zamanda belli negatif bir cizgisi vardir ama Galatasaraylidir

Bu herifin Galatasarayli olma ihtimali yok
Bilmiyorum...
Ben kolay kolay kimsenin Galatasaraylığını sorgulamam açıkçası ki okadar iyi tanımıyorum. Kondüsyoner meselesi yalnız tamamen fiyasko bir açıklama. Hadi fikri olsa neyse de her spordan gelen aynısını söyler ayağını geçecek.

Yok öyle bir şey. Doğru çalışma metodu ile Mart ayında bile kondisyon yükleyebilirsiniz oyunculara.

Ahmet abinin sadece Fatih terim düşmanlığı yapmıyor. Üst seviyede olmayan her futbolcuyu yerin dibine sokar.

Atl Madrid Dortmund seviyesinde olmamızın isteyen birisi galiba ama zor o iş şimdilik.

Vasat transfere bende karşıyım da Ahmet abi üst seviye olmayan her futbolcuya vasat damgasını vuruyor.

Alan i fener e yaziyor fanatik? Kulube 3,5 Alan a da 3 milyon hemen getirelim demisler?

Diagne Ts maçında sahada anlayın şunu artık, 5 maç cezası vardı 3 tanesi bitti kaldı 2, Alanya ve Kupa ile Bİ-TE-CEKKKK

Eren'den kurtulursak para ödemeden ve almadan .
Ömer'i kiralık yollayabilirsek .
Maicon'dan 4-6 arası para kazanabilirsek .
Serdar'dan 2,6 geldiyse .
Diagne alındıysa .
Mitroglou bedavaya 1,5 senelik ( sadece maaş karşılığı ) geldiyse .
Maicon'dan + Serdar'dan + 2-3 civarı kalan parayla iyi bir stoper alınırsa harika bir transfer dönemi olmuş olacak . Ki sanırım bir çoğuna çok yakınız .

NOT: YUNUS'U ASLA SATMAMALIYIZ .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt