Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yarın Luyindama gelecek ve Maicon kadro dışı kalacak. Lisansı çıkarılmayacak yani. Asya ülkelerinde de transfer dönemi hala açık olacağı için oradan bir takıma satacağız.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kasimpasadan yaz dönemi 1 oyuncu daha alacagimizi tahmin ediyorum, tarkan serbest.. satin alma opsiyonunu kullanip bize verirler gibi görünüyor

Maicon transferi yetişmedi lafına ayar oluyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cok inatcısın .4.lig yazıyo transfrmarketten ben ne bileyim.herkes kötü diyo işte son haline,illa sana iyi transfer dememi mi bekliyonn :d bitik haldeymiş işte kagawa

Kotu diyebilirsin bitik diyebilirsin ama KOSAMIYORMUS dedin Sergi buna kizarim tabii adam JAPON olum JAPON

Kosamasa harakiri yapar seppuku ceker

Seten ahmet ercanlarin paylaşımına yorum atmış şener için sezon sonu anlaşmışız galiba sene sonu mariano ülkesine döner linnes şener rotasyonu olur sırf bizim için bjk yi reddetmiş.

Trezeguetyi soran arkadaslara toplu cevap yazayim. Tek cevap alamadigim konu bu, sorularimi hep pas gecti benim kaynak. Ama bir kez bile isim vermedi. Ben yabanci siniri + butceden oturu olmaz diyorum ama serdardan gelen para, maicon-yunustan gelen ve kongolu stopere giden parayla elimizde bir para kalacak. Bence purplea opsiyonlu yatirabilirler o parayi. (Sifir duyum, mantik yurutme)
yunus işi bozulmuş rdaşım ya
son haberler o yönde.
maicon belirsiz

Temsili @Özgür Ayten

s-19c93a7caa4547db4f087182aebc142506dec8a6.webp

Bu Songun klonu gibi duran adam da gelirse fizik olarak rakip takımları hoş edecek bir ekip kurulmuş olur tam olarak. İleride Diagne haşat ederken, defansta Luyu ve Marçao parçalar. Orta saha zaten diri her ne kadar ayarsız olsa da Ndiaye fiziksel olarak bir güç.
Marcao luyinduma diagne ndiaye belhanda bunlar futbolcu değil bunlar kafes dövüşçüsü

arkadaşlar son 2 saat ne oldu, maicon gidiyormu luyindama geliyormu

@Özgür Ayten , renktaş Yunus Akgün konusunda Ali Naci'nin haberi vardı malüm. Transfer iptal oldu şeklinde. Bir kaç saattir forumu takip edemedim, bu konuda bilgin var mı?

ya maiconun ya da donkun sözleşmesi dondurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt