Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.672
- 109.496
- 4.878
Keyifler yerinde mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum mu var üstad? Hayırdır Diagne hariç gelen yok giden var.Olm tassak gectik cengiz transfer sov yapacak dedik hakketten oyle olacak gibi forumca buyuk got oluslar filmini ceksek yeri
. Ali NaciDuyumculukla işi olmaz. Yazdıysa doğrudur.Kim o?Doğru duyum veriyor mu?
Hocam cogul kaplar dendi ama iddiali sekilde dendiginden serdardan baska da olacaktir diye dusunmustum acikcasi. Yeni haber alir almaz yazacagim. Herkese iyi gecelerHocam Serdar bu geceki o bahsettiğin kapların arasında olabilir mi? Daha da kap falan olmaz herhalde bu saatten sonra değil mi?
Donk daha iyi bende biliyorum da o şekilde bir hamlede yapılabilirDonk maicondan kat kat iyi topçu. Hoca maiconu geldiği günden beri takımda istemiyor ama şuan yokluktan oynuyor
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ula duduk. Once Maicona bagli yazdin daha demin. Neyse, geldi yazarsin sonra da. Bu arada belhanda Fernandes olayi bu ara transfer icin yalanFatih hoca, Maicon'un durumundan bağımsız olarak Luyindama'nın alınmasını istiyor
Kısaca Maicon, Çin'e gitsin ya da gitmesin Fatih hoca Kongolu stoperin alınmasını istedi
Yoğun bir çalışma var
Bekleyelim, görelim
Zaman ne gösterecek
İyi geceler. Ali Naci
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah. İlgilenip cevapladığın için teşekkürler.Hocam cogul kaplar dendi ama iddiali sekilde dendiginden serdardan baska da olacaktir diye dusunmustum acikcasi. Yeni haber alir almaz yazacagim. Herkese iyi geceler
Muslera
Transfer-luyindama-marcao-transfer
Transfer-transfer
Transfer Transfer Transfer
Diagne
Gelecek sezon icin en az 7 oyuncu lazim ilk 11e kimse bunun farkinda degilim ya![]()