Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk maclaırnı izlemeyen biri olarak soruyorum.ljajic nasıl oynuyo ? @Kağan Koç @Semih Ağlar
Şu ana kadar ben hiçbir numarasını göremedim. Sol kanat ljajic düşünüyorlarsa o fizik kaliteyle hayatta kaldıramaz orayı. Forvet arkasında nispeten daha iyi görüntü veriyor ama çok ince oynamaya çalışıyor ve biraz da oyunu yavaşlatıyor

ne boktan bigun oldu la.kafam corba oldu.hocanın sürpriz dedigi ne sence?gurbetçi transfer falan mı?
Pato alınıp belhanda 8 liraya arabistana macion da 5 liraya çine veya japonyaya. 13 lira da yaz sezonuna artı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pato imkansız bence.Olsaydı çoktan ismi geçerdi bugün içinde.Ama olursa havaalanı yıkılır.

Bence Mitroglu, Diagne transferinin gölgesinde kaldı, Marsilya günleri soru işareti olabilir ancak Kostas Mitroglou transferi son derece nokta atışı bir hamle.. Ceza sahası ve çevresinde inanılmaz bitirici oyuncu. Fizik gücü yüksek, mücadeleden kaçmaz. Hepsinden öte, bizim buraların adamı.

Golün her türlüsünü atar. Hava hakimiyeti çok iyi, sol ayağından birden bire inanılmaz şutlar çıkartabilir. Yunanların dediği gibi; Gol atılacaksa Mitroglou atar. Dipnot, kendisi kurabiyeleriyle meşhur şirin bir sahil şehri olan Kavala doğumludur. Edirne’nin az ötesi. Bizden.

bjk maclaırnı izlemeyen biri olarak soruyorum.ljajic nasıl oynuyo ? @Kağan Koç @Semih Ağlar
bjk'nin oyun düzeni yok, o kaos futbolunda yine de etrafindaki oyuncular kadar kötü değil,en azindan onlara rağmen. kanatlari oyunu çok eziyor bjknin, ortasahada da neyin döndüğü belli değil bi bakiyorsun forvet arkasi bi bakiyorsun merkezde oynuyor.
Ara sıra belhanda gibi kilit paslari oluyor ancak diğer oyuncular degerlenriremiyor tabii.
Kısacası vasat diyebiliriz

Muslera

Transfer-luyindama-marcao-transfer

Transfer-transfer

Transfer Transfer Transfer

Diagne

Gelecek sezon icin en az 7 oyuncu lazim ilk 11e kimse bunun farkinda degilim ya :D
Önceden gelen kuşlar kaliteliydi.Bir kaç ay hatta yıllarca kendini ele vermeyen kuşlar vardı.Kalite iyice düştü.Kuş avı artık keyif vermiyor.

Peki pato ve luyindama gelirse,uefa listesine pato-luyindama-diagne-marcao dörtlüsünden hangisi dışarda kalır ki ??

İyi geceler ?

Fatih hoca, Maicon'un durumundan bağımsız olarak Luyindama'nın alınmasını istiyor

Kısaca Maicon, Çin'e gitsin ya da gitmesin Fatih hoca Kongolu stoperin alınmasını istedi

Yoğun bir çalışma var
Bekleyelim, görelim
Zaman ne gösterecek
İyi geceler

Ali naci tekrardan yazmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt