Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener Serdar'ı açıkladı

.
Screenshot_20190130-235319.webp

Mitroglou nasıl düşüşe geçti bilmiyorum ama düşüşe geçmeseydi en ölüsü bi falcao Torres falan ayarında kariyeri olabilirdi zaten
yok ben düşüşte ki Marsilya gollerini izledim sadece az önce bizim lige çok fazla bile emin ol düşüşte ki hali bile , atak baslangiclarindan izledim nereye koşacak nerede duracak ofsayt kollama falan ohooo hele bizim gibi sürekli hücum eden takımda bı form tutarsa hakikaten çok faydalı olacak inşallah

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne, Kadıköyde Serdar’ın belini kırdı bile...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herşeyi bir kenara bırakın penaltıcı adam doldu takımda ligin en reziliydik penaltı konusunda simdi sec begen attır.

Bizim videolarda fenerin videolarida les
Türkler beceremiyor bu isleri

Fatih hocam oyuncu seçerken sadece yeteneğe bakmaz karaktere de bakar. Hiç şaşmaz cidden müthiş adam.

yok ben düşüşte ki Marsilya gollerini izledim sadece az önce bizim lige çok fazla bile emin ol düşüşte ki hali bile , atak baslangiclarindan izledim nereye koşacak nerede duracak ofsayt kollama falan ohooo hele bizim gibi sürekli hücum eden takımda bı form tutarsa hakikaten çok faydalı olacak inşallah

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayağı çok iyi adamın ayağı yıldız oyuncu ayağı var resmen ben çok beğeniyorum buldumu yazıyor ceza sahası golcüsü zaten hem bi taşla iki kuş vurduk biz almasak benfica ya gidecekti adamlarla maçımız var almamız iyi oldu

İyi oldu yakışmış Fatih Hoca bir şeyler sezdi bence sessiz sedasız yollattı.

İnadına yaptığını düşünmüyorum bu kadar çabuk bi şekilde ben f5 ye gitmek istiyorum diye tutturması gayet açıklıyor her şeyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın kalemini kırdığı bir eleman tıpkı Tolgada olduğu gibi hayırsız olsun muhtemelen de olacaktır.

bir takım taraftarı serdarla tolgayla sadıkla castilloyla filan kibir yapıyorsa durumları cidden vahimdir,acınmaktanda öte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt