Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne nin kadıköyde serdarın içinden geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Yahu ne alakasi var

1) Canakkale'de Yunanlarla mi savastik?
2) Su an Yunanlarla mi savasiyoruz?
3) Yunanlar dusmanimiz mi?
4) Yunan bayragi olmasi Turk bayragi olmasina engel mi?
5) Forumun logosuna baktin mi?

Yunan ve Turk milletlerinin insanlari senelerce Anadolu'da ve Yunanista icinde yasamislardir. Cevremizdeki ulkelerle dusman olmamiz kimlerin isine yaramaktadir bunu bir dusunun.

Nagatomo icin Japon bayragi gifi atabiliyorsak Mitroglou icin de Yunan bayragi gifi atariz. Ikisi de Galatasaray'in futbolcusudur. Ikisi de gururumuzdur. Galatasaray bir Turk takimidir ama oyunculari evrenseldir.

Son olarak Yunan milleti kadar kulturu Turk milletine benzeyen cok az millet vardir. Bu tar

1 biz canakkalede yedi duvelle cenk ettik
2 suan yunanlarla savaş halinde olmamamız onlarla dost olduğumuz anlamına gelmez
3 yunanlılar düşmanız değil dosttumuz da
4 ne dediğini anlamadım
5 olması gereken o

Ben bir yunanlı bizim transfwrimiz olamaz demedim ama bir yunan bayrağı sallamak isteyen gitsin yunan takımını tutsun bu formda nasıl bir fener bayrağı sallanamaz ise yunan bayrağıda sallanamaz bizim bu formun değerleri var. vasfi belki sen tamamen iyi niyetli paylaşmışta olabilirsin lafım art niyetli olanlara

Son düzenleme:
Beyler aksam5ten beri takip edemedim nedir gelişmeler diagne kap haric

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

bu mitroğlunun forumda bukadar tutulmasına şaşırdım. şimdiye belalar yağdırılıp sorumluların telef edilmesi emredilir diyordum

Vizyoncular offline gercek Galatasaraylilar online

Yarin Can gelir sover iki posta zaten Gladbach altyapisindanmis :asd:

Ayrica periyodik olarak 10 sayfada bir birileri "Yawww bu Mitroglou'yu istemeyen bir ben miyim?" diye post atiyor 7-8 layk aliyor

Bu herifin boyle biri oldugunu sezip biletini kesen hocayada tesekkurler

Bi insanin o kadar teklifi reddedip gitmek icin herseyi yaptigi ustune para verdigi takim ezeli rakibi olurmu

İyiki postalamissin hocam zarfina puluna saglik

Ciğerci ye arkadaş geldi bol bol takımdan ayrı düz koşu yaparlar

Tam yuvarlağın ortasına oturtmuşlar..Fenerlilerde biliyo adamın yuvarlak oldugunu :)

1548889049789.webp

Arkadaşlar yaklaşık 2 saat 15 dk sonra Çin de resmi çalışma saati açılacakmış.

Maicon un Çin e transferi açıklanabilir.

5b92765fc9de3d22f8bee84a.jpg

Bu lavuğun adını hatırlayan kaldı mı mesela Serdarın sonu da bu işte.

Nedense bu tip transferlerin içinde genelde Fenerbahçe oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bıraktıktan sonra pek talibi olmasa ve Fenerbahçe'ye imza atsa anlarım. Ama iddia o ki Fulham da istemiş Aziz'i. PL'den teklig geldi ve gitmediyse ağır saçmalamıştır. Bu kadar meraklıydın da niye zamanında gitmedin?

Allah’ aşkına Mehmet batdalın falan iş yaptığı şifre mitroglu diyoruz yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt